dinsdag 15 maart 2011

Wella Professionals 'Enrich' Zelfwarmend Haarmasker

Photobucket

Een product wat ik, net als het haarserum, standaard kocht bij de kapper was het zelfwarmende masker. Een masker wat maar een minuutje hoefde te zitten, heerlijk rook, lekker warm werd (+++!!) en mijn haar glad, glanzend, pluisloos en handelbaar liet zijn.
Ook dit product is, net als het serum, uit de handel gehaald (grrrrrrr!), maar ik vond op Haarshop.nl wel een soortgelijk iets. Ik besloot uit te testen of het niet toevallig hetzelfde masker is, maar in een ander jasje. En wat denk je? Jawel!!

Photobucket
De knaloranje tube

Photobucket

Photobucket

Een zelfwarmend masker? Jazeker! Dit masker wordt warm wanneer het in contact komt met water, wat het warm worden activeert. Hij wordt niet heet-heet, maar blijft aangenaam warm. Doordat het masker warm wordt, kunnen de actieve ingredienten sneller tot de kern van je haren komen. Vandaar dat je dit masker uit kunt spoelen wanneer het warme effect verdwenen is (zo'n 40 seconden). Een ideaal on-the-go masker wanneer je geen tijd of geduld hebt voor maskertjes. Like me! Ik wil niet 10 minuten koukleumen onder de douche omdat mijn masker aan het intrekken is. Dit is dus een ideaal maskertje voor mij en mijn lokken!

Wat beloofd het zelfwarmende masker?
"Het zelfverwarmende masker vult vocht in droog haar weer aan waardoor het direct glanst en weer heerlijk zacht aanvoelt. Haarverzorging die aanvoelt als pure verwennerij. Het masker bevat abrikozenolie."

En inderdaad; wanneer je dit masker gebruikt is het gewoon verwennerij! Wat een heerlijk goedje is dit! Het masker komt in een tube met 150ml product, waar je echt wel een poosje mee vooruit kunt.
De substantie van het masker is romig en de kleur is spierwit en de geur is overheerlijk! Je haren ruiken na gebruik alsof je uit de stoel van de kapper komt! What's not to love?
Mijn haren zijn na gebruik glad, zacht, pluisloos, glanzend én handelbaar. En dat is nogal een opgave voor een product wat in aanraking komt met mijn haar. Haha!
Nog een pluspunt, naast het heerlijke warme gevoel en het resultaat wat het masker geeft aan mijn lokken, is de verpakking. I just love maskers in tubes! Zoveel handiger dan het gegraai in zo'n pot, waar dan water in loopt, wanneer je onder de douche staat.

Photobucket

Het Zelfwarmend Masker van de Enrich-lijn van Wella Professionals kost momenteel €14,00 (normaal €20,00) in de webshop Haarshop.nl. Je krijgt dan een tube van 150ml.
Wella Professionals is alleen te koop bij kapsalons die met het merk werken in online o.a. op Haarshop.nl.


Heb jij wel eens een zelfwarmend haarmasker gebruikt?
Welk masker gebruik je op het moment en hoevaak gebruik je die?

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik heb zoiets nog nooit gezien of geprobeerd. Maar het klinkt in iedergeval goed. Mijn haarmasker van nivea is op. Dus ik ga binnenkort een nieuwe halen. Waarvan weet ik nog niet.
Liefs, xxxx

Perfectly Unordinary zei

Dit klinkt erg goed! Zeker dat zelfwarmend effect, ideaal voor een koukleum als mezelf :)

Jorna zei

Exact! Dat is ook een heel fijn iets! Wanneer je het koud hebt, is dit écht een uitkomst. Of wanneer je hoofdpijn hebt, ook erg fijn!

Nathalie zei

Dit klinkt fijn zeg! Om te onthouden!

Anoniem zei

Haha goedkoop ik betaalde net bij de kapper 28 euro! Ga ik nooit meer doen dus