maandag 25 april 2011

2true Eyeliner Dazzlers

Photobucket

Een glittertje op zijn tijd vind ik hardstikke leuk! Ik had niks met glitters meegenomen naar Gambia, en ik miste toch net dat beetje extra, bij het optutten. Toen ik net terug was in Nederland, liep ik tegen het 2true-schap op, in de Kruidvat. Ik kende het merk al, en had ook al één van de glitterliners (de zilveren kleur). Ik had alleen nooit opgemerkt dat ze ook meerdere kleurtjes hadden in de glitter eyeliners die 2true 'Eyeliner Dazzlers' noemt. Er zijn zelf 10 (!) verschillende glitterliners van dit merk!
In eerste instantie wil ik graag de Make-up Studio (losse) glitters kopen, met de 2-Way-Gel, maar ik vind dit wel zo handig en goedkoop. Én er was een actie, 3 liners voor een bepaald bedrag (ik geloof €5,00). Ik nam er direct zes mee naar huis.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Dat is toch pure eyecandy?! De eyeliners zijn een soort transparante gel met gekleurde glitters erin. Vaak is het zo dat je dan vóóral transparante gel hebt met hier-en-daar een verdwaalde glitter, maar niet bij deze budget-liners, terwijl je dat misschien toch zou verwachten. Het kwastje is dun en flexibel, je kunt er makkelijk een strakke lijn mee zetten.
Photobucket
Nr. 7, 9, 6, 2, 5, 4, 8 (Natuurlijk licht)

Photobucket
Nr. 7, 9, 6, 2, 5, 4, 8  (Direct zonlicht)

Photobucket
Nr. 7, 9, 6, 2, 5, 4, 8 (Natuurlijk licht)

Photobucket
Nr. 7, 9, 6, 2, 5, 4, 8 (Shiny, shiny!! Direct zonlicht)

Prrrrrr! <3 Zoals je ziet zitten er best veel glitters in de liners, en dat wil je natuurlijk ook wanneer je kiest voor een glitterlijntje boven (of onder, natuurlijk!) je ogen.
Glitters zijn niet alleen geschikt voor feestjes, maar ze kunnen elke look net dat beetje meer geven. Ook gewoon op een doordeweekse dag! Je kunt de liners opzichzelf gebruiken, of over een oogschaduw, potlood of eyeliner heen, voor elke keer een ander effect. Super veelzijdig én partyproof!
De liners blijven lang (écht!) zitten en de glitters gaan niet wandelen over je gezicht (en dat is ook altijd fijn!). Geef de gel wel even kort de tijd om op te drogen.

2true is te koop bij de Kruidvat, er is standaard een actie op dit merk. Je kunt dan 3 producten uit het schap kiezen (ongeacht welke) voor, ik geloof, €5,00.

Verwerk jij wel eens glitters in je looks? Alleen voor feestjes of ook doordeweeks?

6 opmerkingen:

Nynke BBS. zei

Wauw! Ziet er mooi uit.
XX

Tetueor zei

Leuk review, nu ben ik van plan om binnenkort nummertje 8 te kopen :) Lekker zomers!

Tessa zei

Super! ik ga er zeker eentje proberen in de toekomst

BeautyLoves zei

Leuke productjes en zo'n fijne prijs! Eigenlijk zonde om er meer aan uit te geven, want ze zien er goed uit!

Anoniem zei

Ze zien er wel heel mooi uit.
Lekker shiny.
Liefs, xxx

Anoniem zei

Mijn BFF heeft de zilvere kleur en hij staat haar prachtig! <3