zondag 24 april 2011

Hema 'Bronzing Highlighter' in '01 Light'

Photobucket

Toen ik afgelopen week de Hema binnenstapte, viel mijn oog vrij snel op deze mooie trio-poeders. Ze waren er in 4 verschillende tinten (peachy, bleekroze en een lichte en donkere bruine variant) , en zouden een bronzer/highlighter zijn. Een perfect product voor een gezonde glow! Heel mooi wanneer het zonnetje op je gezicht schijnt.
Ik besloot de lichtste kleur mee te nemen, een peachy trio. Dit leek mij de mooiste combinatie voor een mooie lichte lente-blos.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Het poeder zit in een simpele ronde, platte verpakking. Easy te stappelen in je stash dus! En dat is altijd fijn. De poeder zelf heeft een soort gekreukelde-papier-textuur, wat hem best een luxe look geeft, zo met de drie verschillende kleuren poeder, die in circkels gepressed zijn.

De middelste kleur is een shimmery champagne-tint. De tweede kleur is (matte/satin) bleek/perzik-roze en de buitenste circkel bevat een warme (matte/satin) roze tint. Je kunt de kleurtjes (met wat kunst en vliegwerk, want hoe krijg je het op je kwast?) apart gebruiken, of gewoon met je kwast over alle kleurtjes sweepen, zodat je ze samen mengt.

Photobucket
Bovenaan; alle kleurtjes gemengt. Van l-r; wit, licht roze, warm roze

Photobucket
Bovenaan; alle kleurtjes gemengt. Van l-r; wit, licht roze, warm roze
Zoals je ziet zijn alle kleurtjes vrij licht, hierdoor is het poeder geschikt als een lichte blush, of als highlighter boven je blush of eroverheen.
Ik vind het een mooi product, ik houd wel van sparkly poedertjes. Ik hem het poeder al gebruikt als blush (dan krijg je lichte perzikblosjes met een lieve glans), en ik heb de blush gebruikt over een andere perzikkleurige tint heen. Je creeert zo wat extra dementie en die mooie lente glow!

De Bronzing Highlighter is er in 4 verschillende tinten (peachy, bleekroze en in twee bruintinten) en voor 9 gram product betaal je zo'n €4,50 (ik weet het niet helemaal zeker). Dit product is uitsluitend bij de Hema te verkrijgen.

Gebruik jij ook typische lentekleurtjes op je wangen, wanneer het zulk mooi weer is?

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik hou van zulke mooi en lichte kleuren. Dit is echt wat voor mij. Bedankt voor de tip en de goede review.
Liefs, xxx

BeautyLoves zei

Oh, lijkt me wel een fijn en mooi product! Doet me ook een beetje denken aan de recente MAC-collectie, met die 'plooien' in het poeder.

Tessa zei

hmz bedankt voor de tip, mijn highlighter is bijna op :)