donderdag 28 april 2011

Make-up trends Lente & Zomer 2011

Photobucket

Net als elk seizoen, zijn er ook deze lente en zomer weer bepaalde do's and don'ts wat betreft je make-up. Vandaag nemen we de trends van dit seizoen eens onder de loep. Want welke trend mag je écht niet missen, deze lente/zomer? De nieuwste make-up trends, rechtstreeks van de catwalks van Milaan, Parijs én Amsterdam!

Photobucket
Hot pink lips
De knalroze lippen komen we vaker tegen! Elke lente zijn we weer toe aan felle en vrolijke kleuren, na al het smokey en donkere van de winter. De knalroze lippen zijn dit seizoen niet zomaar knalroze, maar varieren van fuchsiaroze tot bijna neon-roze. Met een matte of een glossy finish, het mag allebei!

Photobucket
Glossy eyes
Ook de wetlook ogen zijn weer helemaal terug. Super draagbaar is het niet, maar het effect is lekker edgy en stoer. En, het is natuurlijk weer eens iets anders! Deze glossy ogen maak je doormiddel van gewone (poeder-) oogschaduw. Hieroverheen doe je een dun laagje Elizabeth Arden Eight Hour Cream, of een dot vaseline. Je oogschaduw zal wel gaan creasen, but it's all in the game! Laat de oogschaduwbasis dus maar achterwege.


Photobucket
Pastel, baby!
Suikerzoete zachte kleurtjes, het mag weer! Net als in de jaren '80, zijn de pastelkleuren in de make-up ook deze lente weer van de partij. Zacht groen, blauw, paars, geel, roze en oranje. Het mag allemaal! Van lieve creaties tot stoere scherpe lijnen. MAC heeft op dit moment de LE 'Quite Cute' in de schappen liggen, bomvol zachte pastels.


Photobucket
Sunkissed Goddess
Ook altijd een succesnummer na de bleke wintertoet; de sunkissed look. Sunkissed zonder een sprankje zon, dat dan weer wel. Fake it 'till you make it! Sla de zelfbruiners en bronzers dus maar in, en zorg zelf voor een gezonde kleur op je gezicht. Zonder schadelijke UV-stralen!


Photobucket
Vampy oogschaduw
Ook helemaal hot dit seizoen zijn felle poeders op je oogleden. Vooral de rode oogschaduw is een vergeten kleur, en wordt dit seizoen eens lekker in de spotlights gezet. Tuurlijk is het vrij heftig om met knalrode oogleden rond te lopen, maar wanneer je het durft kan het prachtig staan. Met een zwarte liner onderbreek je het rood bij je ogen, en dit zorgt voor een frisse open blik.

Inspiratiefoto's:
Photobucket
Pretty pastels voor Christina Aguilera

Photobucket
Glossy rode oogschaduw, twee-in-één-klap!

Photobucket
Bold pink lips voor Ms. Kardashian

Photobucket
Sunkissed beauty

Photobucket
Lieve pasteltintjes

Photobucket
Vampy rode ogen en prachtige nude lippen

Photobucket
Gaga-licious pastels en mooie roze lippen

Heb jij je bepaalde trends al eigen gemaakt, of doe je niet mee aan make-up trends en volg je vooral je eigen koers?
Bron foto's: Klik, klik, klik, klik

6 opmerkingen:

Kelly zei

Wat een super leuk artikel!! Ik heb het vol bewondering gelezen!
Ik vind niet alle trends even leuk. Ik vind de knal kleuren lippenstift/gloss wel erg leuk en dit zal ik dan ook zeker gaan dragen. De pasteltinten vind ik ook helemaal mijn ding. De rest, de glossy oogschaduw, de vampy look vind ik helemaal niets en ik zal dit ook zeker niet gaan dragen :)

Madelon zei

Sunkissed goddess is mijn favoriet. Ik denk dat ik dat erg vaak zal dragen :)

BeautyLoves zei

Leuk artikeltje! Ik denk dat zowat alles kan, zolang je je er maar zelf goed bij voelt :)

Mitchin zei

Dank je wel voor het artikel =)) Ook een trend - gele nagels =)))

Jorna zei

Gele nagels is inderdaad ook een trend. :)

Anoniem zei

Prachtige looks, zulke mooie kleuren.
Liefs, xxx