woensdag 20 april 2011

NOTD; Catrice 'Up In The Air'

Photobucket

Een lakje waarvan ik, na het zien van de persfoto's, meteen wist dat ik hem moést hebben. Al ben ik niet echt een blauwe-lakjes-lover, dit lakje leek mij echt prachtig. Mooi zacht hemels blauw. Met een creamy finish! What's not to love?!!
Toen ik afgelopen zaterdag 8 lakjes uit de vernieuwde collectie meenam naar huis, was 'Up In The Air' één van de eersten die ik uit het schap trok. En wat een heerlijke lak is dit! In twee laagjes 100% dekkend, glanzend, easy-to-work-with en met een hoog 'mooi weer'-gehalte. Kijk snel mee naar de foto's!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Isn't it gorgeous? 'Up In The Air' doet inderdaad denken aan staalblauwe hemels zonder plukjes wolk. De kleur laat zich, denk ik, het beste omschrijven als een lavendelachtige, pastel blauw, met net een beetje meer diepte dan een échte pastelkleur. I simply love it!

Wat vind jij van blauwe nagels? Draag je weleens blauwe lak? Favorieten?

5 opmerkingen:

Kelly zei

Ik heb dit lakje ook en ik vind hem echt prachtig!! Ik heb niet heel erg veel blauwe lakjes in mijn stash, omdat ik ze niet heel vaak draag. Zo op zijn tijd vind ik het erg leuk! Mijn blauwe favoriet is: What's with the cattitude van O.P.I.

Tamara zei

Ik vind dit echt zo'n mooi lakje <3

Samantha zei

een hele mooi lakje zeg! heb deze bij ons nog niet gezien,maar hij ziet er erg mooi uit

Anoniem zei

Ik heb deze ook. Hij is heel mooi.
Liefs, xxx

Shirley zei

Hele mooie kleur!
Hopen dat hier de schappen weer bijgevuld worden haha.