maandag 16 mei 2011

EOTD/FOTD; Birds of Paradise

Photobucket

Zoals beloofd; een look met het Essence Sun Club palette in '02 South Beach'. Ik maakte er deze vrolijke tropische look mee, met vooral de gele en blauwe kleurtjes (de eerste vier tinten uit het palette, dus). Ik gebruikte een béétje bruin om mee te contouren in de crease. Benieuwd? Klik snel verder voor meer foto's!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Full face shot:
Photobucket

Wat ik, naast deze oogschaduw, precies gebruikt heb, weet ik niet zo goed meer eigenlijk. Ik heb de rest van mijn make-up lekker rustig gelaten, omdat de ogen er al zo uitspringen. Ik koos voor een bleekroze blush (Ik denk Briar Rose van MAC), en een rustige lipgloss. Onder mijn wenkbrauw droeg ik MAC 'Shroom' als highlighter, as usual. Het lijntje op mijn bovenste wimperrand is een automatische (zo'n draaipotlood) eyeliner van 2B in een zeeblauwe/groene tint. Op mijn onderste wimperrand draag ik een wit oogpotloodje van Catrice en verder ook oogschaduw uit het Sun Club palette.

Ik vond het resultaat erg fijn, terwijl dit helemaal geen kleuren die ik normaliter zou gebruiken in een ooglook. Dat is ook zo leuk aan zulke palettes, dan krijg je sneller de neiging om het toch eens te testen.
Enige minpuntje aan dit palette vond ik de gele tint. Deze heb ik wel 5x opnieuw opgedept, maar je kunt nog steeds zien dat mijn ene ooglid meer geel heeft vastgehouden dan het andere ooglid, haha.

Zou jij zo'n kleurige look dragen met gele oogschaduw?

8 opmerkingen:

Samantha zei

hele mooie look, staat je goed

Anouk zei

Ik zou in de eerste plaats niet direct denken aan geel voor oogschaduw, maar als ik het zo bij jou zie in combinatie met dat blauwe vind ik het geweldig mooi!

Joan zei

Wauw, wat een mooie look zeg! :D

Jorna zei

Thanks chicks! :)

Anoniem zei

Wauw ziet er mooi uit!

beautyforgirls zei

Heel mooi gedaan. Onwijs leuk voor een feestje.
Liefs, xxx

Unknown zei

Prachtige look!!! :D Het staat je heel erg mooi!
Ik vind geel, vaak erg moeilijk om aan te brengen en om te blenden..

Inge zei

Mooi gedaan, alleen ik gebruik zelf ook nooit geel haha.