zondag 15 mei 2011

NOTD; Herome W.I.C. '151 Marrakech'

Photobucket

Herome bracht voor de zomer 6 prachtige lakjes op de markt, die stuk voor stuk geinspireerd zijn door Marokko. De zes nieuwe tinten zijn vernoemt naar 6 kleurrijke Marokkaanse steden. Een soort eerbetoon aan Marokko, dus!
Een aantal jaren terug was ik in Marokko met mijn ouders (In de 6 steden die als inspiratie dienden voor Herome (Rabat, Tanger, Fes, Essaouira, Marrakech & Zagora), ben ik geweest), en wat een práchtig land is dat!Eén van mijn lievelingssteden daar is Essaouira, die ook in de W.I.C.-collectie is opgenomen en de mintkleur voor zijn rekening neemt. Eigenlijk had ik juist die kleur moeten kopen (én als lievelingsstad aldaar en het is een minty lakje!) en niet Marrakech, waar ik op de markt steeds in mijn kont geknepen werd door verschillende mannen (...). Toch nam ik het mintlakje niet mee, omdat deze kleur toch al wel ruimschoots vertegenwoordigt is, binnen mijn stash.
Ik koos dus voor de vurige Marrakech-lak, die op mijn nagels nóg mooier is dan in het flesje!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Met flits (zie je de shimmertjes?)

Herome W.I.C. over Marrakech:
"Marrakech is ‘the Red City’ van Marokko vanwege de rode gebouwen en muren. Daarnaast staat de stad ook wel bekend als ‘the pleasure city’ waar handel drijven dagelijkse kost is en veel geld besteedt wordt aan entertainment. De uitgaans-gelegenheden variëren van westerse Ibiza-achtige discotheken tot 1001 nacht barretjes met buikdanseressen. Kortom, deze levendige stad verdient de levendige kleur rood! Lak W.I.C. Marrakech op de nagels of teennagels voor een avond uit!"

'Marrakech' is een vurige oranje/koraal/perzik lak met heel fijne oranje-kleurige microshimmers (in de zon sprankelt deze lak van je nagels af!), super pretty! Dit is volgens mij gewoon hét zomerlakje voor 2011, want wat een fijne kleur is dit zeg! Love it!
Op de foto's draag ik Trind Nail Repair als basecoat, 2 laagjes 'Marrakech' en een laagje INM Out The Door topcoat.
Ik ga geloof ik toch nog even naar de andere lakjes uit deze Marokko-lijn van Herome W.I.C. kijken!

Herome W.I.C. is te koop bij (tegenwoordig!) de meeste drogisterijen (Kruidvat, Etos, DA) en parfumerien (Douglas, ICI Paris, Bijenkorf). Eén flesje Herome W.I.C. lak kost €7,50. Voor twee lakjes betaal je €12,00!

Heb jij al een lakje gescoort uit deze zomerse Marokko-lijn van Herome?

5 opmerkingen:

beautyforgirls zei

Prachtige lakje. I love it <3
Liefs, xxx

Kelly zei

Ik vind dit echt een prachtig lakje! Ik heb hem ook aangeschaft!!

Laura zei

Ow, zo mooi! Ik heb er mee in mijn handen gestaan... Ga hem nu toch maar halen, Bij Kruidvat is geloof ik nog 1+1 gratis op de nagellak en ze hebben deze collectie!

Jorna zei

Dat klopt inderdaad! Misschien dat ik ook nog even fijn ga inslaan! <3

Bibiane zei

Ben echt blij dat ik hem besteld heb :) Samen met Fes :)