maandag 23 mei 2011

NOTD; China Glaze 'Dorothy Who?'

Photobucket

Verzoekjes worden natuurlijk zo snel mogelijk behandeld! Hierbij dan het verzoekje voor een NOTD van China Glazes 'Dorothy Who?', die Tamara graag wilde zien. Ik had dit lakje al zo'n jaar in huis, maar... It's a glitter, and they are a pain in the ass to remove... Vandaar dat 'Dorothy Who?' ongebruikt in mijn Helmer (jaja, ik heb een nieuw opbergsysteem. Later meer daarover!) bleef staan. Ik had besloten hem nu écht te gaan lakken, en toen kwam dit verzoekje binnen bij mijn China Glaze-stash-artikel. Een goed excuus om nu door te zetten, en wat is 'ie GORGEOUS!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Shimmershimmerinthesun!

'Dorothy Who?' is een lakje uit je Wizard of Ohh Ahz-collectie van China Glaze, die eind 2009 op de markt kwam ('Ruby Pumps' is ook één van de lakjes uit die collectie).
'Dorothy Who?' (net als 'Ruby Pumps') is toch wel uitgegroeit tot één van de klassiekers van het merk. Het heeft een oceaan-blauwe jelly-basis met zilveren en donkerblauwe sparkles.
Hij heeft, door de Jelly-basis, wel wat meer laagjes nodig om volledig dekkend te zijn. Op de foto's draag ik 3, plaatselijk 4, laagjes 'Dorothy Who?' met Trind Nail Repair als basecoat en INM Out The Door als topcoat.
En... Ik vind hem écht prachtig! Hij glinstert mooi wanneer het licht erop valt, en ik blijf maar naar mijn nagels turen!
...Al zie ik nu al op tegen het verwijderen van dit lakje... Iemand alvast tips?! ;)

Draag jij vaak glitterlak?

6 opmerkingen:

LottedeJ zei

Haha glitternagellak verwijderen is inderdaad een rotklus. maar wát een mooi kleurtje!

Carola zei

Wat een prachtig kleurtje is dit!

Als je een watje in de remover drenkt en dit met zilverfolie even om je vingers laat zitten zijn die glitters er zo weer af, tenminste dat lees ik altijd :P

Carola zei

Ps; Tamara zit de komende 6 weken in spanje, dus waarschijnlijk zal ze zelf niet reageren op je artikel..

Kelly zei

Erg mooi kleurtje. Ik houd zelf niet van glitterlakjes en daarom draag ik ze ook bijna nooit. Ik vind het verwijderen ook drama. Ik doe altijd veel remover op mijn watje en dit laat wikkel ik helemaal om mijn nagel heen. Dit laat ik even intrekken en dan ga ik het verwijderen.

beautyforgirls zei

Ik heb al heel veel gelezen over dit lakje. En het blijft een mooi lakje.
Liefs, xxx

roos zei

Wow, heel mooi kleurtje!