maandag 23 mei 2011

Clinique Chubby Stick in '06 Woppin' Watermelon'

Photobucket

In mijn wishlist van begin mei, ben je hem zeer waarschijnlijk al tegengekomen, de Chubby Stick van Clinique. En afgelopen zaterdag kon ik deze ook alweer van mijn wishlist afstrepen, ik nam hem namelijk mee bij de Sephora in Groningen (in mijn woonplaats wordt sindskort geen Clinique meer vekocht. :(). Ik koos voor de enige roze tint in het assortiment van de Chubby Sticks, 'Woppin' Watermelon'. De stick is eigenlijk een vermomde getinte lipbalsem in 'chubby (dikkig) potlood'-vorm. Dat is nog eens wat anders dan de welbekende sticks en tinnetjes met lipbalm, toch?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Wat is de Chubby Stick volgens Clinique?
"Super-nourishing balm is loaded with mango and shea butters. Just what dry and delicate lips need, to feel comfortably soft and smooth. Eight natural-looking lip tints in all, each with a subtle sheen."

Sounds delicious, toch? De Chubby Sticks zijn dus verkrijgbaar in 8 natuurlijk ogende kleuren:

Photobucket

De rest van de kleuren zijn dus vooral in de nude-/bruintinten en in de roodtinten. De sticks bevatten 3 gram lipbalm en per stuk kosten de Chubby Sticks €16,45.
De lipbalms geven een sheer tintje aan je lippen. Dus niet zoals je dat zou hebben met een echte lipstick, maar meer zoals een, bijvoorbeeld de TLC van MAC met je lippen doet. Het is dus een getinte lipbalm, die zorgt voor een waasje kleur en een subtiele glans.

Photobucket

Er zit een dikke 'punt' aan het potlood waarmee je de balm makkelijk op je lippen aanbrengt. Je hoeft het potlood niet te slijpen wanneer de punt bot is. Door aan het zilveren deel, achterop de stick, te draaien, draai je meer product omhoog.

Clinique zou Clinique niet zijn als deze fijne potloden niet getest zouden zijn op allergieën en 100% parfum-vrij zijn. Dat houdt dus in dat deze fruitige sticks geen geur én geen smaak hebben. Opzich is daar niks mis mee, maar ik merkte dat ik dat een tikje miste toen ik de stick voor het eerst aanbracht (helemaal met zo'n fruitige kleur én naam!). De keren dat ik de stick daarna smeerde, wist ik al niet beter en had ik dus geen 'Hey, where's the fruit?!'-gevoel.
Photobucket
Mijn lippen zonder iets erop

Photobucket
Mijn lippen met de Chubby Stick

De balm maakt mijn lippen super zacht en lekker gevoed op een fijne manier. Hij legt een klein vettig laagje over mijn lippen die ook nog eens lang blijft zitten. Het kleurtje is echt te gek; een lieve, subtiele, baby-roze sheen die erg flatteus staat. Een beetje een my lips, but better-idee.
Zoals je al wel kunt proeven, tussen de regels door; Ik ben Chubby-fan! Wat een heerlijk potlood is dit, en wat maakt 'ie mijn lippen lekker zacht en gehydrateerd! En dan dat lieve kleurtje... Ah! Ik houd ervan!

Clinique is te koop bij de luxere parfumerien en drogisterijen (o.a. Bijenkorf, Sephora, ICI Paris XL, Douglas etc.). De Chubby Stick van Clinique kost €16,45 en is verkrijgbaar in 8 natuurlijke tinten.

Ben jij ook zo 'hooked' aan je lipbalm? Welke is je favoriet?

9 opmerkingen:

Joan zei

Klinkt goed en vind het kleurtje ook wel mooi. :)

Madelon zei

Lekker subtiel, maar ik blijf hem prijzig vinden...

Jorna zei

@Madelon; Hij is absoluut prijzig ja... Maar aan de andere kant; wel heel fijn wanneer je allergisch (zoals ik, alleen niet op mijn lippen) aangelegt bent en niet alles kunt verdragen. Dan heb je dat er echt wel voor over. ;) En voor die doelgroep is het natuurlijk ook gemaakt (en die specialisatie maakt het ook weer duur).

Kelly zei

Ziet er erg mooi en fijn uit. Ik vind hem ook aan de dure kant, maar inderdaad wat je zegt Jorna, als ik allergisch zou zijn, dan zou ik hem zeker aanschaffen.

Carola zei

Wat een mooi subtiel kleurtje!

LottedeJ zei

Die lijkt me erg fijn! Mooi, subtiel kleurtje. En wel jammer dat er geen watermelon smaakje aan zit!

beautyforgirls zei

Hij is echt prachtig.
Liefs, xxx

Lovethatmakeup zei

Ik heb 'm ook en vooral voor school en voor onderweg is ie super! Hoef je niet de hele dag met lipstick en lipbalm te smeren, je hebt gewoon 1 product. Leuk artikel!

roos zei

Ik heb deze al vaker gezien, maar altijd dacht ik echt van hmm ik weet het niet.
Maar hoe die bij jou staat is ie echt prachtig zeg!