dinsdag 31 mei 2011

NOTD; Essence' Meet Me @Holografics.com' in 'Blue Ray'

Photobucket

Gisteren was ik voor mijn werk, én voor het kopen van een cadeautje voor een jarig vriendinnetje, weer eens in een andere plek dan mijn woonplaats. Ik moét hier af en toe echt even de Kruidvat in, omdat ik weet dat juist deze Kruidvat super snel is met het plaatsen van LE's in de schappen.
Ook dit keer werd ik niet (of nou, deels) teleurgesteld want de 'Meet Me @ Holografics.com' Trend Collectie van Essence stond hier al mooi te zijn. Deels teleurgesteld was ik wel, want er waren nog twee kleurtjes lak, de witte en deze blauwe. De andere drie had ik ook graag 'in real life' gezien, maar de blauwe stond sowieso al op mijn verlanglijstje. Ik nam hem ook mee voor mijn vriendin, die had gevraagt om nagellakjes (er waren nog net twee blauwe lakjes). Het blauwe lakje uit deze collectie heet 'Blue Ray', en is geen holografische, maar een duochrome lakje. De Trend Collectie had uberhaupt beter 'Meet Me @ Duochromes.com' kunnen heten, want elk product in deze LE is i.p.v. holografisch namelijk duochrome. Kijk snel mee naar de foto's en swatches!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Met flits

Photobucket
Onder kunstlicht

Het duochrome-effect is best moeilijk vast te leggen, zoals je kunt zien. Sowieso is het in het flesje heftiger en meer aanwezig dan op je nagels, vind ik. Da's jammer want de kleur is écht gorgeous!
De basis van de lak is grijzig blauw met oceaan-groen/blauwe (eigenlijk teal dus) shimmers en een paarse sheen over de hele lak die verandert wanneer je je vingers beweegt of wanneer er ander licht (zon!) op je nagels valt. De lak is trouwens heel fijn in het aanbrengen! Complimenten, Essence!
Op de foto's draag ik 2 laagjes 'Blue Ray' over een laagje Trind Nail Repair als base coat. Een topcoat heb ik niet aangebracht (mijn ervaring met Essence is dat ze langer goed blijven zitten zónder topcoat, heel vreemd!).

De Meet Me @Holografics.com Trend Collectie zal binnenkort in alle Kruidvatten (Kruidvats?) in de schappen liggen. Houd het dus in de gaten! De nagellak kost slechts €1,79 per flesje van 10ml (!).

Ga jij iets scoren uit deze lijn?

8 opmerkingen:

Nagellak Freak zei

Mooi, ik heb dit kleurtje en de andere 2 kleurtjes die er stonden ook gekocht van de LE Collectie! Maar de andere 2 kleurtjes die op de persberichten waren te zien, zijn volgens mij nergens te koop, want ik heb op verschillende blogs al gelezen dat die niet in de nog volle displays hebben gestaan. xx

Carola zei

Zowaar lag deze collectie al in de schappen bij onze kruidvat (naast de floralista collectie van Catrice)
Toch sla ik deze collectie over, er zit niet iets bij waarvan ik denk dat moet ik echt hebben

Arnela zei

Ik vind hem wel heel erg mooi, maar ik vind de collectie zelf geen MUST hebben.

Joan zei

Wel mooi om te zien, maar niet een kleurtje voor mij.

LottedeJ zei

Ik heb deze kleur ook gekocht van de week :) Gelukkig maar, want ik vind hem echt heel mooi op je nagels!

Evelien zei

Ik vind hem mooi, maar zou hem zelf niet aanschaffen. Ik hou niet enorm veel van blauwe kleurtjes en die holografischeid (is dat een woord) is wat ver te zoeken bij deze :(

beautyforgirls zei

Hij lijkt veel op een lakje die ik van Catrice heb. Het is wel een mooi lakje, hoor.
Liefs, xxx

Roos zei

Ik vind hem wel mooi, maar de rest van de collectie vind ik echt helemaal nik.s