maandag 30 mei 2011

The Body Shop 'Deep Sleep' Pillow & Body Mist

Photobucket

The Body Shop is écht één van mijn favoriete winkels wanneer het gaat om fijne douchegels, body butters en andere pleziertjes voor je lichaam. Ik kreeg ooit een testertje van de 'Deep Sleep' body butter, die er voor zorgt dat je lekker 'vredig' in- en door slaapt. Heerlijk was 'ie! Er was laatst een actie bij TBS (2 bodybutters voor €20,00) en ik besloot de Mango-versie mee te nemen én de 'Deep Sleep' boter. Die laatste deed helaas niet mee aan de actie (er zitten namelijk etherische oliën in die body butter). De verkoopster liet me toen deze Pillow & Body Mist zien, uit dezelfde Deep Sleep-lijn. Een fijne olie in een spray-flacon waar je product uit vernevelt op je kussen, tussen je lakens, of zelfs op je borst, voor je gaat slapen! Dat klonk me als muziek in de oren! Ik nam de Deep Sleep Pillow Mist mee naar huis, en ik heb hem inmiddels al zeker 4x met veel plezier gebruikt.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De Pillow & Body Mist zit in een spray-flacon van 100ml. Door de verstuiver vernevel je het watertje super easy en fijn. Je hebt maar een paar spuitjes nodig voor je kussen. Houd wel genoeg afstand, anders wordt je kussen nat (maar dat lijkt me logisch. ;)).

Wat zegt The Body Shop er zelf over?
"Een sneldrogende, rustgevende spray ter bevordering van een goede nachtrust. Met een speciale technologie die ervoor zorgt dat er gedurende de nacht steeds actieve geurmoleculen vrijkomen door de bewegingen van je lichaam, waardoor je rustiger slaapt. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar op de natuur geïnspireerde manieren om gemakkelijker in te slapen en uitgerust weer wakker te worden."

Sounds like heaven after some bad nights of sleep. Toch? En daarvoor kocht ik hem eigenlijk ook vooral, voor als ik een aantal nachten niet zo goed geslapen heb en even moet bijtanken.
Ik heb hem nu al een aantal keren met veel plezier over mijn bed vernevelt (wat op m'n kussen en een beetje op mijn lakens), en gooood wat sliep ik hier heerlijk diep en lang mee! De geur van de spray is heerlijk. Een tikje kruidig, maar wel super lekker. Er zit o.a. Jujube en kamille in de spray. Die laatste staat natuurlijk bekend om z'n kalmerende en rustgevende werking. Maar vooral de geur-combinatie van de Jujube en kamille samen met fijne oliën zorgt voor die diepe slaap.

Conclusie:
Ik vind dit een zeer welkom product in mijn slaapkamer! Ik slaap er diep, lang en rustig van en ik hoooou van de geur. Echt heel lekker! Ik gebruik de mist nu niet alleen meer wanneer ik een paar nachten niet goed slaap, maar ook af en toe wanneer ik gewoon zin heb om een lange rustige nacht te maken. Ik kan écht niet meer zonder dit goedje!

De Deep Sleep Pillow & Body Mist kost €15,00 voor 100ml. Dat lijkt veel, maar er zit plenttty in de flacon! En daarnaast... Een gouden slaap is toch onbetaalbaar? Ik vind dit een heel goed en veilig alternatief voor slaapmedicatie (o.a. melatonine). Zeker een must-have voor dames die geen lange beautyslaapjes kunnen houden!

Zou jij dit product gebruiken? Heb jij ervaring met etherische oliën?

10 opmerkingen:

Evelien zei

Deze gaat zeker weten op m'n wishlist, wat een fijn product!! Ben erg erg benieuwd naar. Bedankt voor de review!! ♥

beautyforgirls zei

Ik heb hier al eens eerder wat over gelezen. Het lijkt mij een handig en fijn product.
Liefs, xxx

Carola zei

Dit klinkt echt geweldig, ik ga deze zeker eens proberen!

Chiara zei

Ik denk dat het heel lekker ruikt, maar mijn melatonine kan hij nooit vervangen! Maar ik ben ook verschrikkelijke piekeraar in bed. En alles moet perfect zijn en liggen :p Gelukkig is melatonine ook niet ongezond.

Laura zei

Ja, deze is lekker! Ik heb hem ook gehad. Nu die op is, heb ik een Body, Room & Linen Spritz gekocht. Ook een erg fijn product (en die is er in 7 geuren)!

Anoniem zei

Dat klinkt wel heel goed, ik ben een heel slechte slaper dus misschien helpt dit :)

Kelly zei

Het lijkt mij echt een fijn product! Helaas heb ik nog nooit een product van The body shop gebruikt!

Jorna zei

@Chiara; Ik gebruik af en toe ook melatonine (5mg, via de dokter). Dit heb ik ooit aangevraagt toen ik aan de malaria-medicatie (preventief) was, en hier door niet kon slapen. Sindsdien heb ik altijd wat ik huis, 'in case' (aantal nachten niet slapen = geradbraakt). En het gaat ook mee het vliegtuig in. Maar op deze spray slaap ik ook echt goed! Misschien moet je het toch een kans geven. Dit is altijd nog een tikje beter dan melatonine, natuurlijk. ;)

@Laura; Helpt dat ook voor het slapen? Klinkt fijn!

Chiara zei

Ik zal de volgende keer in de stad eens gaan ruiken!

LottedeJ zei

Hier heb ik ook al een paar keer naar staan kijken! Ik ga hem nu toch maar eens kopen denk ik.