woensdag 18 mei 2011

NOTD; Essence 'Peace, Love and Purple' (You Rock!-LE)

Photobucket

'Let Me In Pink' hebben jullie natuurlijk al gezien in het artikel over de 'You Rock!'-LE van Essence. Vandaar dat ik vandaag een apart artikel wijd aan de 'Peace, Love and Purple'-lak uit deze collectie. Deze kleur zou een dupe zijn van 'Paradoxal' van Chanel. En jawel, het is praktisch dezelfde lak op een paar miniscule details na (as seen op andere blogs!)! En dat is altijd fijn voor €1,49!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Paarse microshimmer in de zon

Photobucket

Ik snapte na het lakken ineens de vergelijking destijds van MNY's lakje in nr. 549. Dit zou ook een Paradoxal-dupe zijn, maar ik zag dit niet zo. Na het lakken van de tweede dupe in mijn stash, had ik het ineens door! De paarse microshimmer die zo duidelijk aanwezig is op je nagels, verdwijnt praktisch op je nagels. Een grauwe, 'just another greige' blijft over, en het sprankelende van de lak is verdwenen. Je houdt dat precies diezelfde kleur over die MNY je nagels ook geeft. Ik zie de vergelijking nu! Ha!

Al met al; Ik had me erg verheugt op Essence's 'Peace, Love and Purple', maar ik vind hem eigenlijk in het flesje veel mooier (die paarse shimmers, toch...) dan op mijn nagels. Die shimmertjes zie je namelijk alleen met een loep en een stralende zon op je nagels. En dat vind ik toch wel een béétje jammer.
Op de foto's draag ik overigens 2 laagjes 'Peace, Love and Purple', en dat is voldoende voor een goede dekking van de lak. Ik vond deze lak trouwens veel meer messy lakken dan 'Let Me In Pink'. Op de foto's had ik die foutjes nog niet weggewerkt, excusez-moi!

De Essence 'You Rock!'-collectie is tijdelijk verkrijgbaar. Voor een nagellakje betaal je €1,49 (voor een flesje met 7ml). De prijs-kwaliteit is echt dik in orde. Essence is te koop bij de grotere Kruidvat-filialen.

Zou jij dit lakje dragen, of ben je klaar met de 'greige'-trend?

6 opmerkingen:

Suz zei

ben benieuwd naar de roze! heb de paarse ook en die vind ik iig erg mooi!

Carola zei

Paars is niet zo mijn kleur, alhoewel ik dit kleurtje dan wel weer apart vind en daardoor wel leuk

Nail-Gloss zei

Mooie kleurtjes!:)

beautyforgirls zei

Prachtige lakjes. Ziet er goed uit.
Liefs, xxx

Kelly zei

Ik heb deze lakjes ook en ik vind ze echt fantastisch. Ze lakken alleen vervelende, door de kleine dop!

LottedeJ zei

Ziet er mooi uit! Ik heb 'm maar laten staan omdat ik al precies zo'n lakje heb, haha.