vrijdag 20 mei 2011

Mijn (grote) palettes

Photobucket

Je kent ze wel, de grote 88 palettes en alles wat daaruit voort gekomen is. I love it! Toen ik ooit plaatjes zag van de 88 palettes kon ik wel kwijlen; het was net een snoepwinkel! Al die prachtige kleurtjes... Ik kon ze niet uit mijn hoofd zetten, en bestelde na 6 maanden bij Zoeva.de een 88 Matte en een 88 Ultra Shimmer palette. Ik kon namelijk niet kiezen, haha.
Daarna besloot ik er nog 3 palettes bij te kopen, het 88 Warm Shimmer palette, 28 Metallic Stones palette& 28 Neutral palette. En omdat ik foto's van zulke palettes nog steeds zie als grote snoepwinkels, vandaag een artikel met foto's van mijn palettes, en ik deel mijn favorieten. Kijk snel verder voor eyecandy-foto's!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ik vond op YouTube een filmpje over het 28 neutral palette, dat vol zou zitten met MAC-dupes. Ze beschrijft per pann op welke e/s van MAC deze zou lijken. Het leek me wel grappig een lijstje te maken, uit te printen en dit in de deksel van mijn palette te plakken. Wanneer ik dan een mooie look zou zien met MAC schaduws, zou ik dit easy na kunnen maken met behulp van die lijst. Truth is; Ik heb die hele lijst nog nooit gebruikt, haha!

Photobucket
Palettes gestapeld op mijn stash-kast

Mijn favoriete palettes zijn nog altijd het 88 Matte en 88 Ultra Shimmer palette. Daar zitten gewoon álle kleuren in, van aarde- tot pasteltinten en bijna fluorescerende kleuren. De kleurtjes zijn allemaal super gepigmenteerd en al lijken de panns klein, there's plenty inside!
Het 88 Warm Shimmer Palette heb ik het minst gebruikt. Ik weet niet zo goed wat ik hier nou mee moet. Heel veel soortgelijke kleurtjes (10 soorten wit enzo) en ik vind het hele palette gewoon wat onhandig ogen, ofzo. Ik weet niet wat het is, haha.

Al met al gebruik ik mijn grote palettes niet meer zo vaak als dat ik altijd deed. Ik ben sindskort weer 'into' mijn 88 Matte palette, die gebruik ik met veel plezier!
Misschien moet ik gewoon eens een maand elke week een ander palette gebruiken. Ik grijp namelijk váák terug naar mijn Too Faced Natural Eye Palette of naar andere kleine palettes met 4 kleurtjes erin (The Body Shop, Catrice, L.A. Colours etc.).
Conclusie; Heel fijn om te hebben, die grote palettes, maar ik gebruik ze veel te weinig!

Welke grote palettes heb jij en gebruik je ze vaak?

7 opmerkingen:

Kelly zei

Wow wat een palettes heb jij! Ik heb een metal stones palette en een matte 88 palette. Ik gebruik ze niet dagelijks! Misschien 1 of 2 keer in de week. Ik heb zoals je al hebt kunnen zien het romantic eye palette gekocht. Deze vind ik erg fijn en het is echt een ultiem palette, waarvan je zeker weet dat je alle kleuren kunt gebruiken. Naturel eye palette vind ik ook prachtig, wie weet schaf ik die ook ooit nog eens aan!

Roos zei

Je hebt er echt veel!
Ik wil zelf echt heel graag 88 nude of warm palette (ik weet niet hoe die heet)

Sishoba zei

Wauw, zoveel palettes. Het lijkt inderdaad net een snoepwinkel zo!
Ik zelf heb maar 1 (mini-)palletje, van Urban Decay, maar daar ben ik natuurlijk wel totally in love met.
Maar als ik zo de jouwe zie kriebelt het ook echt om een 88palet te halen, maar de welke! :)

beautyforgirls zei

Ik heb 9 palettes. Deze heb ik ook allemaal. Het zijn prachtige palettes. Echte pronkstukken.
Liefs, xxx

lottedeJ zei

Leuk artikel! Ik heb een blushpalette van zoeva, en het 88 warm palette van zoeva. Binnenkort ga ik het neutral palette bestellen en de gewone 88 palette!

Silke zei

Leuk artikel! Je hebt mooie palette's.
Zelf heb ik het 28 neutral palette en het 120 palette. En inderdaad ook al die kleintjes van catrice etc.
Ik gebruik ze regelmatig, maar neem ze ook vaak mee als ik andere mensen op maak.

Jorna zei

Als je andere mensen opmaakt zijn die grote palettes ideaal! Ik maak regelmatig (Ah toe, Jor, wil jij mij opmaken vanavond?!) vriendinnen op voor het stappen of feestjes, en dan grijp ik vaak terug naar de 88 palettes. 'Welke kleuren wil je?' Super handig!