zondag 15 mei 2011

Dior Addict lipstick in '578 Dior Kiss'

Photobucket

Gisteren mocht ik dan ein-de-lijk mijn Dior Addict 'Be Iconic' lippenstift halen! Mijn DA had een muntjes-spaar-actie, en ik had €24,00 korting gespaard. En dan is een Dior Addict lipstick ineens maar €4,50, want ja... Voor de volle pond kost zo'n lipstick €28,50. Een prijs die ik niet gauw zou neerleggen voor een lippie...
Toch was ik blij toen ik mijn eerste Dior-product kon aanschaffen! De Dior Addict lipstick spookt al door mijn hoofd sinds Dior ze op de markt bracht, in februari/maart. Er zijn 44 verschillende kleuren van deze lippies, dus het was nog even een missie om de mooiste te kiezen. ;) Maar uiteindelijk ben ik voor '578 Dior Kiss' gegaan, een prachtige rozige koraalkleur die je lippen ook een mooie glans geeft.

Photobucket
De promo-foto met icoon Kate Moss

Photobucket
Alle 44 tinten

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
'CD logo' aan de bovenkant van de huls

Photobucket

Photobucket
Je 'trekt' de lipstick uit z'n huls, in plaats van hem op te draaien

Photobucket

Photobucket
Prachtige kleurveranderingen in de huls, afhankelijk van het licht

Photobucket

Photobucket

De Dior Addict lipsticks bevatten 25% minder was dan 'normale' lippenstiften. Dior heeft deze was namelijk vervangen door een gel waardoor je een mooie 'sheer wash of colour' krijgt, intense hydratatie en je lippen een volle look geeft. De lipstick heeft dus niet zo'n zware dekking als je bijvoorbeeld bij een Catrice Ultimate Colour-lipstick ziet, maar is een fijne tussenweg tussen lipstick, lipgloss en een balm. Benieuwd geworden? Kijk snel mee naar de swatches!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Met flits

Zie je de mooie glans?! De kleur is écht precies wat ik wilde, toch een tikje kleur maar verder lekker natuurlijk ('my lips but better', zegmaar). Dat maakt de lipstick super draagbaar. En wat een heerlijke substantie; lekker creamy! Hij glijdt zo over je lippen heen! Wanneer je de lipstick op hebt, voelt het alsof je een likje Rosebud op je lippen hebt, echt heel comfi. De stick blijft redelijk goed zitten, maar omdat de substantie zo romig is, is het wel zaak af en toe even bij te stiften. Maar voor zo'n balm-achtige lipstick doet deze het heel goed qua houdbaarheid!

Verder ben ik helemaal weg van de prachtige, typische Dior-huls. Really pretty! Alleen daarom zou je al zo'n lipstick willen hebben. Super chique, luxe en toch modern. Zo'n lippie die je overdag met plezier uit je tas tovert op opnieuw te stiften. Ik ben absoluut fan!

De Dior Addict lipstick kost €28,50 en is in 44 tinten verkrijgbaar. Dior is te koop bij luxere parfumerien als DA, Douglas, ICI Paris XL en de Bijenkorf.

Wat is jouw favoriete lipstick-formule?

12 opmerkingen:

Joan zei

Wauw, vind het een erg mooi kleurtje!
De textuur van de lipstick ziet er ook erg fijn uit.

LottedeJ zei

Leuke blog heb je! En wat een goedkope Diorlipstick ineens, haha. Dat heb je goed gedaan, met die spaaractie. De kleur staat je mooi!

Carola zei

Wat een geweldige spaaractie!
Mooi kleurtje heb je uitgekozen

BeautyLoves zei

Voor dat geld kan je al eens een Dior-lippenstift kopen haha! Mooi kleurtje, al zou ik niet direct weten te kiezen uit 44 kleurtjes!

Jorna zei

@BeautyLoves; Research vooraf helpt een heleboel. ;)

@Carola; Haha, ik was ook erg blij met die actie!

Tatjana zei

Prachtige kleur, staat je goed!

Peggy Timmermans Visagie zei

Ik vind het een hele mooie kleur, en ook een kleur die bij veel make-up gewoon goed staat, makkelijk om te combineren!

beautyforgirls zei

Wat een prachtige kleur. Ik ben verliefd <3
Liefs, xx

Sishoba zei

Die Dior lipsticks & lipglosses zijn gewoon allemaal super, mijn favorieten dus! :)
Het kleurtje staat je erg mooi trouwens, en dat voor 4,50 euro!

Jorna zei

Ik ben ook erg blij met mijn Dior Addict lipstick! Een fijne kennismaking met de cosmetica van Dior, zou ik zo zeggen!

Roos zei

Mooie kleur!

Peggy Timmermans Visagie zei

Super mooi! Staat je goed!