woensdag 4 mei 2011

NOTD: 'Pon De Replay'

Photobucket

Niet alleen Catrice heeft z'n vaste assortiment aangepakt, ook budgetmerk Essence heeft hard gewerkt aan verbeteringen en vernieuwingen. En dat mag duidelijk zijn!
Essence heeft ook een rits fijne lakjes aan het assortiment toegevoegd, en één daarvan is '73 Replay' uit de Multi Dimension-lijn.
En inderdaad, in de replay is deze kleur tegenwoordig al váák belandt... De één maakt hem net wat groeniger, de ander voegt er miniscule shimmers aan toe, en weer een ander maakt 'm blauwer. And so did Essence! Welcome home, nieuw minty-like lakje! Ik gooide hem zelf ook nog even in de remix. Benieuwd? Kijk snel verder voor de foto's!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Een prachtig lakje, deze van Essence! Op de foto's draag ik Nail Repair van Trind als basecoat, 2 laagjes 'Replay' en een laagje INM Out The Door Topcoat. 'Replay' vind ik niet al te fijn lakken. Hij neigt wat naar de stroperige kant. Hij lakt daardoor wat streperig, maar wonder boven wonder trekt 'Replay' dat zelf weer recht, en met een laagje INM is het oppervlak helemaal flawless.
Ik besloot het lakje wat op te spicen met wat bijpassende flakies van Golden Rose. Ik koos voor de Scale Effects in nr. 11, die turquoise en groene flakies bevat. Mooi voor een zomerse Replay-cocktail!

Photobucket

Photobucket

Lekker subtiel, maar toch zomers! Ik heb deze combinatie een aantal dagen chiploos (!) kunnen dragen. Toen 'ie uiteindelijk wel ging chippen, was er ook geen houden meer aan... Haha!

De Multi Dimension-lak van Essence kost €1,60 per flesje en is te koop bij de grotere Kruidvat-filialen.
De Golden Rose Scale Effect kocht ik online bij Enchantra.nl. Ik betaalde €2,50 voor één Scale Effect (die actie is nu nog bezig!!) lakje van Golden Rose.

Lak jij nog steeds minty-lakjes, of ben je er nu wel klaar mee?

7 opmerkingen:

Nagellakverkoop zei

wauw super mooi kleurtje! En ook heel mooi met die glitters erop! :D

Carola zei

Leuk kleurtje

Samantha zei

hele moooie kleur! hou echt van dit soort kleurtjes

Kelly zei

Prachtig kleurtje!!

Jorna zei

@Samantha; Ik ook! Ik spaar ze, praktisch. Haha!

Anoniem zei

Waauw wat een leuk blog heb je ! Ik volg je. Die kleur van essence is echt supe mooi, lijkt op dieva catrice die ik heb. & met die glitters erbij maakt het nog net iets leuker. xx

Essy zei

Respect voor het lakken! Ik heb deze geprobeerd, maar ik vond 'm zo stroperig dat ik 'm vervolgens meteen in de vuilnisbak gegooid heb...ik kon er echt niks mee!