maandag 30 mei 2011

O.P.I 'Silver Shatter'

Photobucket

Na een dikke 6 maanden is de shatter-hype nog steeds niet overgewaait. Stiekem had ik dat eigenlijk wel verwacht, maar voor sommigen is het nog helemaal nieuw. O.P.I speelt daar, als één van de eersten met zo'n lakje op high-end basis, handig op in, door aparte kleuren Shatter in het leven te roepen. Deze 'Silver Shatter' (zilverkleurige crackle-topcoat dus) kwam uit met de 'Pirates Of The Carribean'-collectie die als warme broodjes overal over de toonbank vliegt. Ook deze zilveren Shatter is erg gewild en ik besloot hem daarom te bestellen bij de Sephora in Groningen. Wanneer hij weer binnen kwam zouden ze een flesje voor me achteruit leggen. Dus sprong ik vorige week woensdag in de auto voor een tripje Winschoten - Groningen (35km heen, 35km terug, zo'n uur in totaal) voor mijn Silver Shatter. De meiden bij Sephora vertelden dat het heel verstandig van me was wat achteruit te laten leggen. De dag ervoor was alles (van de POTC-LE) weer aangevuld en het schap was nu alwéér helemaal leeg... Anyways, ik heb mijn Shatter-lakje, waar ik erg blij mee ben!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De lak komt in een typische O.P.I-flesje met een craquelle-dop. Heel handig! Zo zie je direct dat deze lak een crackle-lak is, en zo verwar je 'm niet met een gewone zilver, binnen je stash.
Ik heb één andere crackle-lak, namelijk 'Black Mesh' van China Glaze. Zoals de naam al doet vermoeden is deze (creamy) zwart. Voor de zomer vind ik het leuker om een lichtere crackle te gebruiken, zoals deze 'Silver Shatter' van O.P.I. Na swatches te hebben gezien over prachtige pastels (ook uit de POTC-collectie), besloot ik dat dit mijn zomervriend moest worden. Hij staat super snoepig over pastelkleurtjes (die je toch meer draagt in de zomer).

Ik swatchte 'm snel over 'Let's Talk About Barrie!' van Catrice, die ik toen toevallig droeg (geen pastel dus):

Photobucket

Photobucket

Het effect is weer leuk! Al vind ik hem met deze donkere ondergrond minder goed geslaagd. Dit vind ik echt een crackle om over vrolijke zomerkleuren heen te lakken. De lak 'kraakt' mooi open, zodat je de basiskleur nog goed blijft zien.
Ik betaalde €11,00 voor mijn Silver Shatter van O.P.I, maar normaal kost 'ie €13,75 (geloof ik). Ik kreeg 15% korting, en ik geloof dat dat een speciale actie op het moment was, ofzo.

O.P.I wordt o.a. verkocht bij de Sephora en je doet er verstandig aan te vragen naar de mogelijkheden om iets achteruit te laten leggen. Ik ben in elk geval blij dat ik het op die manier gedaan heb. ;) De Pirates Of The Carribean Collectie van O.P.I. is tijdelijk verkrijgbaar, dus mocht je iets uit deze LE willen scoren; don't wait to long anymore!!

Ben jij al uitgecrackled of ga jij ook nog vrolijk door?

10 opmerkingen:

Joyce zei

Ik vind hem inderdaad mooier met een pastellakje eronder! Dit is wel de eerste crackle kleur die ik mooi vind (: Gewild schrijf je trouwens met een d, klein typfoutje.

LottedeJ zei

Ik vind de Silver Shatter echt heel mooi! De witte en zwarte crackled lakjes vind ik niet zo leuk, maar deze is toch wat meer bijzonder. En inderdaad, met een pastelkleurtje als basis zou het iets leuker zijn.

Myrna zei

Ik ben normaal niet zo fan van crackle nagellak maar deze zilvere is wel erg leuk! Vooral met een fel kleurtje eronder denk ik

beautyforgirls zei

Wauw, die is prachtig <3
Liefs,xxx

Joan zei

Ik vind hem leuk! Denk dat het ook wel leuk is met een roze kleurtje eronder. Jammer dat ik nog steeds geen crackling nagellak heb.

Cjs zei

Mooie kleur!

Evelien zei

Leuk, alleen hou zelf absoluut niet van crackel!

Carola zei

De zilveren crackle vind ik zo leuk, staat op mijn wishlist

Roos zei

Ik vind hem zo mooi, ik wil hem echt graag hebben!

Tessabd zei

hij lijkt me idd erg leuk over een fris zomer kleurtje! gelukzak, hier is hij telkens uitverkocht :p