donderdag 16 juni 2011

15% KORTING op de hele collectie van MyNewBag.nl!!!

Photobucket

Zeg eens eerlijk, welke ladie word er nou niet blij van een splinternieuw juweel(tje) om haar arm? Zo één die perfect bij dát jurkje staat, waar alles in kan, of juist alleen je lipstick om je chique look nog even extra aan te zetten. I do!!
Ik wissel een paar keer per week mijn tas om, ik heb er dan ook heel wat. De één past bij die outfit en de andere bij datgeen wat ik graag wil uitstralen. In mijn tas draag ik mijn hele leven mee, en ook de wereld aan lipbalm, kassabonnetjes, papiersnippers, 5 lipsticks en glosses, 20 pennen en snoeppapiertjes mogen niet ontbreken in dat leven, en dus in die tas! En er kan vervolgens ook níks uit! Ik zeul dus écht alles mee, en wanneer ik van tas wissel gaat er in het 'overzetten' toch best nog wat werk zitten. Maar met nieuwe tassen is dat anders, daar ben ik zuinig op, elk kruimeltje word er uit gehouden en er gaat maar één pen, één gloss en mijn autopapieren met mij mee. Kortom; de tas word mijn leven, en niet wat erin zit.
Voor de dames die precies weten wat ik bedoel, heb ik een heel leuk nieuwtje! Keep on reading to find out!

Photobucket

Let me introduce you; Eline, de eigenaresse en oprichtster van de leuke webshop MyNewBag.nl. Sinds november 2009 runt ze deze webshop met betaalbare hippe tassen, clutches, portemonnee's en accesoires voor aan al die tassen. Hardstikke leuk! Ze verkoopt niet alleen hoge kwaliteit immitatieleer, maar ook échte leren tassen en tassen van bekende grote merken. Al haar tassen hebben een fijne prijs en een goede kwaliteit. MyNewBag.nl onderscheidt van andere tassenwebshops en grote postoderbedrijven door haar persoonlijke service en het unieke en originele aanbod van tassen. Haar tassen zijn altijd volgens de laatste trends.
Photobucket

Photobucket

Mijn favoriete items uit de webshop van Eline zijn absolute deze prachtige creamy witte Kelly-bag, die overduidelijk geinspireerd is op de Hermès Birkin Bag waar menig celeb voor in de rij staan, en de lieve zebra-portemonnee met de prachtige paarse steen erop.
De tas is gemaakt van echt leer en is verkrijgbaar in verschillende kleuren(combinaties). Deze creamy witte Kelly-bag kost €76,95, wat niet duur is voor een echte leren tas. Ook de portemonnee kent verschillende combinaties van dierenprintjes en zilveren immitatieleer. De portemonnees kosten €15,00, want ik niet duur vind. Bij, bijvoorbeeld, de Hema betaal je gauw het dubbele voor een veel minder hippe knip.

Nieuwsgierig en hebberig geworden?! Dat komt goed uit!
Ik mag mijn lezeressen 15% korting op de GEHELE (!!!) collectie van MyNewBag.nl aanbieden!!
Momenteel is er ook nog eens een Sale gaande op veel van de items in de webshop, dus ik zou zo zeggen... Heb je nog een reden nodig om zo'n nieuw leven aan te schaffen? ;) Gebruik de kortingscode fabulouslybeautiful15 bij het betalen om de korting te verrekenen. Sla je slag, want de kortingscode is 3 weken geldig, t/m woensdag 6 juli.

Wat is jouw favoriete tas?

Mijn zwarte fake-Chanel 2.55-tas is ábsoluut mijn favoriet. Hij past overal bij en staat net wat vrouwelijker dan mijn grote bruine tas van de Dolcis, die ik vooral voor het werken en winkelen gebruik.

2 opmerkingen:

Alyssa zei

Wat hebben ze hier prachtige tassen! Ik ga meteen een kijkje nemen. Bedankt voor de tip!

beautyforgirls zei

Bedankt voor de tip. Ze hebben daar onwijs leuke tassen.
Liefs, xxxx