donderdag 16 juni 2011

NOTD; H&M 'Envy Me' + holografische topcoat

Photobucket

Een prachtige lak van H&M die tot voor kort alleen maar op mijn teennagels prijkte; Envy Me. Een prachtige, diepgroenblauwe kleur met ontelbare fijne shimmers erin. Hij dekt in twee (!) laagjes 100% en dit is ├ęcht een lakje waar naar je maar blijft staren... Super gorgeous! Op de foto's legt 'ie helaas wat moeilijk vast, vandaar wat extra foto's met verschillende lichtinvallen (direct zonlicht, natuurlijk licht en buiten licht). Ik kwaste er een topcoat van INM Out The Door overheen met holografische (zilveren) glitters. Kijk snel verder!

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Buiten

Photobucket
Buiten

Photobucket
Binnen, natuurlijk licht

Photobucket
Binnen + flits

Photobucket
Binnen + direct zonlicht

Hopelijk krijgen jullie op deze manier toch een goed beeld van deze prachtige H&M-lak. Mijn normale INM Out The Door-topcoat is redelijk op z'n eind (bijna op en wordt een tikje stroperig), dus ik besloot voor de zilveren holografische topcoat van INM the gaan, die dezelfde fijne houdbaarheid en droogtijd heeft. Ik vond het effect ook nog eens leuk en subtiel. Me likey! De laatste foto geeft het beste weer hoe levendig de kleur in het echt op je nagels schittert. Zelfs zonder dat directe zonlicht! De lak lijkt op veel van de foto's donkerder dan 'ie in het echt is, zo zonde! Wel echt een perfect kerstlak... Haha!

Op de foto's draag ik 2 laagjes 'Envy Me' van H&M met daaronder de Nail Repair van Trind als basecoat en de INM Out The Door Northern Lights-topcoat.

Ik heb geloof ik €3,95 voor het lakje betaald. Je krijgt dan een flesje van 9ml. De kwaliteit is echt fijn! 'Envy Me' lakt hemels, glad, dekkend, glanzend en vlotjes. Wat wil je nog meer?!

Heb jij ervaring met H&M nagellak?

9 opmerkingen:

Kelly zei

Ik vind het een mooi lakje! Ik vind het wel meer een kleurtje voor de winter, ook al past die wel weer bij het weer vandaag haha. Ik vind de holografische topcoat ook erg leuk staan!

Joyce zei

Wat bijzonder! Doet me denken aan een kerstboom met lampjes erin!

Evelien zei

Heel mooi kleurtje!

Suz zei

mooi kleurtje, maar ik zie het holo effect niet super goed

Jorna zei

@Joyce; Hahaha, precies! Fijn dat ik niet de enige ben met dat soort associaties. ;)

@Suz; Het zijn holografische glittertjes in een doorzichtige basis. In de topcoat, that is. ;)

Joan zei

Apart, maar mooi kleurtje van H&M zeg! Ik heb zelf (nog) geen ervaring met H&M lakjes.

Carola zei

Wat een apart kleurtje, erg leuk voor de decembermaand :)

beautyforgirls zei

Het kleurtje doet mij denken aan kerstbomen. Hihi, wel een heel mooi lakje.
Liefs, xxxx

LottedeJ zei

Ik heb ook een paar h&m lakjes en ik vind ze erg fijn! En die topcoat van INM heb ik ook :D