zondag 19 juni 2011

Like heaven; Blond Amsterdam 'Energising Body Mist'

Photobucket

Al een aantal weken zat ik er op te azen... Telkens even snuffelen om de flacon vervolgens weer terug in het schap te zetten. Gisteren kan ik me niet langer inhouden en besloot één van de drie Blond Amsterdam Body Mist-geuren in mijn winkelmandje te leggen. Ik koos voor de 'Energising'-variant, die gember en limoen bevat. Blond heeft, voor mijn gevoel, nog niet heel lang bodycare-producten in de schappen liggen, maar we kennen Blond Amsterdam natuurlijk allemaal van het leuke servies, geweldige coffee-on-the-go-bekers, wenskaarten en schoolspullen. I love it! Vrolijke prints met een frisse, maar toch girly, uitstraling.
Vandaag staat deze heerlijke body mist in de spotlights. En ik geloof dat ik verliefd ben...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De verpakking is super cute; hij is gemaakt van stevig, doorzichtig, plastic met strakke vormen met een inhoud van 250ml. Fijne etiketten met lieve vormgeving en een fijne spray-dop die voor een fijne nevel, oftewel een echte mist, zorgt. Het product zelf is licht groenig van kleur, wat je goed kunt zien door de doorzichtige verpakking.
Je gebruikt een Body Mist na het douchen, over je bodylotion/butter/cream heen. Het zorgt voor een fijne subtiele geur die je over je hele licham vernevelt.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De spray belooft dat je je de hele dag heerlijk fris voelt, en dat klopt! Wat een heerlijk spulletje! In de eerste seconden van de geur ruikt je vooral lekkere frisse limoen, die gevolgt wordt door gember en die vervolgens een vrouwelijk parfummetje achter laat op je huid. De spray nevelt fijn en trekt snel in je huid. Maar de geur... Ooooh, die geur! Just. Like. Heaven!!

Blond Amsterdam bracht 3 verschillende geurlijnen op de markt; Energising (met gember en limoen), Refreshing (met mandarijn en eucalyptus) en Relaxing (met honing en fig (houtsoort)). Van alle geurlijnen is er een body mist, body cream, badschuim en een douchegel uitgebracht. Je kunt je dus helemaal hullen in een wolk van jouw favoriete Blond-geur. Ik kan alvast zeggen dat ik alle 3 de geuren erg lekker vind. Het was nog een beste klus om één te kiezen, haha.

De Blond Amsterdam-Beautyproducten zijn verkrijgbaar in de luxere drogisterijen (o.a. DA) of online in de Blond Amsterdam-webshop. De Energising Body Mist (250ml) kost €14,95 en is dat geld dubbel en dwars waard. Écht!

Kende jij de Blond Amsterdam-beautylijn al?

4 opmerkingen:

beautyforgirls zei

Ik kende de lijn nog niet, de verpakking alleen al ziet er prima uit. Jammer dat mijn computer scherm niet een geur systeem heeft. Ik ben zo benieuwd naar de geur.
Liefs, xxxx

LottedeJ zei

Ah wow, die verpakking is zooo schattig! Ik ben benieuwd naar de geur! Ik ga deze zeker even besnuffelen als ik hem tegenkom!

Unknown zei

De bodylijn lijkt me echt geweldig! Nu nog make-up :D

Anoniem zei

ik heb precies dezelfde body mist vandaag gekocht bij de zeeman voor 2.50,- hij ruikt echt heerlijk!