woensdag 15 juni 2011

L'Oréal 'Volume Million Lashes Extra Black' mascara

Photobucket

Ik vind het fijn om meerdere mascara's door elkaar te gebruiken. Ik heb er altijd een aantal die gelijktijdig 'open' zijn en dus gebruikt worden. Tijdens de 50% kortingsactie bij 't Kruidvat, vond ik het een mooi moment om eens een andere drugstore mascara te testen. Ik viel gelijk voor de prachtige chique huls van goud met zwart... I'm a sucker for nice packages! Het werd de Volume Million Lashes van L'Oréal, dus. In de versie 'Extra Black', die nog niet zo lang op de markt is.
Het vinden van dé mascara kan jaren (en volgens mij net zo goed het hele leven van een vrouw) in beslag nemen. Ik ben erg fan van de False Lash Effect mascara van Max Factor, maar besloot toch een gokje te wagen met deze mascara van L'Oréal. Lees snel verder voor foto's, mijn bevindingen én swatches!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De verpakking is echt om je vingers bij af te likken; super chique, die combinatie van zwart en goud! De 'normale' versie heeft nóg meer goud in de huls, maar deze Extra Black heeft, hoe toepasselijk, wat extra zwart in de verpakking. I love it! Heel wat anders dan de fluoriscerende plastic hulsen die de mascara's van vandaag vaak hebben. Alvast een dikke punt voor de verpakking, dus! ;)

Wat belooft de L'Oréal Volume Million Lashes Extra Black mascara?
'Ontdek een nieuwe generatie mascara's: de Volume million lashes extra-black.
Het speciale borsteltje zorgt voor een miljoen wimpers effect. Volume million lashes extra-black geeft je wimpers volume en separatie en een mat zwart effect'

Kijk, en dat is wat we allemaal graag willen toch? Voor mij kunnen ze niet zwart, niet lang en niet vol genoeg zijn, die wimpers van me. Het borsteltje van deze mascara is, net als zoveel mascara's nowadays, van elastomeer. Plastic haartjes dus! Het borsteltje is wel lekker groot, en door de speciale 'wiper' in de huls, heb je nooit teveel mascara aan je borstel, en zijn spinnenpoten dus verleden tijd!

Photobucket

Photobucket

Ik vind het altijd fijn wanneer mascara borsteltjes groot zijn. Vaak is het daardoor wel even wennen met het aanbrengen, en heb je de eerste keren gegarandeerd zwarte stippen op je oogleden (ik in elk geval wel).... Urgh! Vervolgens gaat het aanbrengen prima, en kun je met het borsteltje alle haartjes gemakkelijk bereiken.
Ik nam de proef op de som, en maakte vervolgens foto's voor jullie. Swatch thoooz lashez!

Photobucket
Mijn wimpers zonder mascara (oude foto)

Photobucket
Met de L'Oréal Volume Million Lashes mascara

Photobucket
Met de L'Oréal Volume Million Lashes mascara
Photobucket
Met de L'Oréal Volume Million Lashes mascara

De mascara is in elk geval lekker inktzwart, en dat mag ook wel als je 'Extra Black' in je naam hebt staan. De mascara verlengt mijn wimpers mooi en zorgt inderdaad voor meer volume. Ik was helemaal blij geweest als het effect nog een tikje dikker zou zijn geweest aan de roots (zoals met de False Lash Effect van Max Factor), maar deze mascara is absoluut goed! Hij blijft verder goed zitten, loopt niet uit, maar is niet waterproof. Een plensje overleeft 'ie wel, maar een hoosbui wordt een ander verhaal ;). 's Avonds laat de mascara zich ook weer gemakkelijk van je wimpers halen met een fijne oogmake-up remover.

De Volume Million Lashes Extra Black van L'Oréal Paris is te koop bij de meeste drogisterijen en kost €16,99 wat voor mij een normale prijs is voor een mascara. Het is opzich best kostbaar, maar dan heb je ook wat! Ik betaal voor een False Lash Effect mascara snel een euro meer.

Welke mascara gebruik jij op dit moment en welke is je favoriet?

10 opmerkingen:

Tatjana zei

Ziet er goed uit!

Tessa zei

Oh ja, die is inderdaad goed! Mooi resultaat. Ik gebruik nu Lash Architect, die ook superfijn is als je eenmaal aan het borsteltje gewend bent. Maar als 'ie op is ga ik misschien wel deze proberen :)

Evelien - www.ohmylush.nl zei

Wow die geeft echt een mooi effect! En die verpakking is zo mooi!

Jorna zei

@Tessa; De Lash Architect heb ik vroeger jaaaaren gebruikt. Die is ook fijn! Ben stiekem wel benieuwd naar die nieuwe 4D-variant.

LottedeJ zei

Mooi zeg! Deze heb ik ook, helemaal opgemaakt!

Carola zei

Wat een mooie verpakking!
De mascara ziet er erg goed uit, hij maakt je wimpers inderdaad een stuk langer.
Ik gebruik zelf de false lash effect mascara.

beautyforgirls zei

Hij ziet er wel heel goed uit.
Liefs, xxxx

robin zei

erg mooii!

Nicole zei

Hij is echt heel mooi :)

Anoniem zei

Waauwi wat een leuk blog. Ziet er echt goed uit. x