maandag 6 juni 2011

MAC 'Chatterbox' Amplified Cream Lipstick

Photobucket

Ik droeg eigenlijk altijd alleen maar lipgloss. Lipstick was vooral voorbehouden aan feestjes, etentjes en speciale gelegenheden. Sinds de vernieuwde Catrice Ultimate Colour lipsticks op de markt gebracht zijn, ben ik fan! Op Koninginnedag begon dat eigenlijk, toen ik de hele dag met veel plezier, Lobster Love van Catrice bleef opstiften. Ik vond het toen tijd voor meer lippies van één van mijn lievelingsmerken; MAC!
Ik kocht laatst twee nieuwe lipsticks daar, beide Amplified Creams, en vandaag een artikel over één van hen, de populaire 'Chatterbox' lipstick!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

'Chatterbox' is een prachtige roze lipstick met een creamy finish. Hij is een klein tikje aan de koele kant qua roze, maar hij blijft toch lekker draagbaar. Hij is niet té fel, té licht of neon. Hij is precies goed! Hij kan prachtig bij een lichte smokey eye, of met een mooie gloss erover om het roze toch niet iets minder opvallend te maken. De formule van deze lipstick is écht heerlijk! Lekker romig en sterk gepigmenteerd. Hij glijdt lekker over je lippen heen en tovert er een dekkende kleur op. De Amplified Cream-finishes van MAC zijn toch wel favoriet bij mij. Deze formule heeft veel pigmentatie en geeft een mooie glans aan je lippen. Deze lipstick droogt je lippen niet uit, maar houdt ze gehydrateerd. Op naar de swatches!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Wat een heerlijke kleur is dit, super voor de zomer! Zie je ook de mooie glans die deze lipstick geeft? Me likey! Wanneer je je lipstick toch graag matte draagt, kun je er wat poeder (over een tissue heen) overheen deppen. Zo blijft de kleur ook nog eens langer op je lippen zitten!
Ik had nooit gedacht dat ik ooit nog eens een lipstick-fase zou doorgaan, haha. Heerlijk vind ik het! Ik
combineer zo'n bright lip vaak met neutraal opgemaakte ogen met een mooie zwarte liner. Love it!

'Chatterbox' zit in de vaste collectie van MAC en is verkrijgbaar bij de stores en counters van MAC. MAC lipsticks kosten €17,50 per stuk (tenzij het LE lipsticks zijn, die kunnen duurder zijn).
Lipgloss of lipstick-girl? Wat ben jij?

7 opmerkingen:

robin zei

super mooi kleurtje!

beautyforgirls zei

Wauw, echt een meiden kleur. Heel mooi, hij past ook zo goed bij jouw.
Liefs, xxxx

LottedeJ zei

Prachtige kleur! Hij staat je echt heel goed. Ik ben meer van de lipsticks, maar vind gloss ook heel fijn. Eigenlijk kan ik niet kiezen...

Evelien - www.ohmylush.nl zei

Leuk, maar ik zie nergens een prijs staan :(

Unknown zei

Mijn favoriet <3

Jorna zei

@Evelien; Oeps! Je hebt helemaal gelijk, sorry! Ik heb het artikel direct aangepast. De lipsticks van MAC kosten €17,50 per stuk.

Unknown zei

Hartstikke mooi! (: Staat goed op je dunnere lippen!