vrijdag 17 juni 2011

What's On It's Way? H&M (alweer...) & Zalando

Photobucket

I just couldn't resist... Gisteren nam ik een kijkje bij mijn H&M-account, om te zien wanneer mijn pakketje verzonden zou worden. Ik kwam er toen achter dat het zwart katoenenrokje pas heel laat kon worden verzonden en dat dat niet opwoog tegen de kosten, ofzo. En dat H&M die liever zou annuleren of de hele rits in het algemeen later versturen. Ik kocht vorige week bij de Action een aantal van die katoenen body-con rokjes, dus ik besloot 't rokje inderdaad te annuleren. Ik kon mezelf niet bedwingen nog éven te loeren in de shop, en mikte weer twee jurkjes in mijn mandje... ARRGH! Vervolgens hopte ik ook nog even bij Zalando langs, om daar een paar schoenen in mijn mandje te gooien (...). Oftewel, ik heb me weer eens laten gaan... Kijk snel mee naar wat ik bestelde!


Photobucket
H&M
Het koraalrode jurkje zat al eerder in mijn mandje, maar die had ik er weer uitgegooit. Vervolgens had ik toch spijt en spookte het jurkje maar door mijn hoofd. Terug in het mandje dus! Dit jurkje kost €49,95. Het andere, hemelsblauwe, jurkje, heb ik ook al eerder op het oog gehad. Deze was alleen steeds uitverkocht in mijn maat. :( Waarschijnlijk heeft H&M de boel weer aangevuld, want hij was er weer. Hup, erin! Dit jurkje kost €39,95. De vorige en deze bestelling worden als het goed is in één pakket verzonden, volgende week. I just can't wait!


Photobucket

Zalando
Ook daar plaatste ik een bestelling, en wel deze, échte Zalando (hehe!) hakken. Ik heb niet echt chique open schoenen met hoge hakken. Vooral veel pumps en die passen niet overal onder. Dus besloot ik deze prachtige zwarte muiltjes met mooie gem-stones te kopen. De hak is zo'n 10cm, maar dat is geen probleem. Gotta loooove high heels! Ik hoop zo dat ze passen! Deze hakken kosten €39,95. Zalando berekend nooit (!) verzendkosten. Love it!

Heb jij ook van die 'bestelbestelbestel'-periodes?

9 opmerkingen:

Suz zei

dat h&m jurkje vind ik zo mooi!

Angélique zei

Heel mooi!

Carola zei

Wat een leuke jurkjes!

Joan zei

Oh die jurkjes zijn echt mooi zeg! Door jou ga ik er nu ook gelijk weer eens rondneuzen. :P En ik hield het al zolang vol NIET te gaan bestellen, nouja.. wie weet heb ik alsnog de kracht om me in te houden en alles te kijken. (A)

LottedeJ zei

Leuke bestelling! Ik ken je probleem haha, ik bestel ook heel vaak bij de h&m. Nu wacht ik zelfs op 3 pakketjes van verschillende sites...

Jorna zei

@Joan; Oeps... I feel guilty! :P Sorry!

Ik heb inmiddels ook www.nelly.com ontdekt. Wát een leuke site! Ik zal dr binnenkort een artikel aan wijden!

beautyforgirls zei

Wat een leuke jurkjes.
Liefs, xxxx

Evelien zei

Die jurkjes!! Wahh zo mooi <3 En toffe schoenen!!

Francy zei

Heerlijk he, internetshoppen! Vanmorgen kwam Zalando met 3 paar schoenen (kon niet kiezen...) en houd 2 paar. Bij Etsy een leuke hanger besteld maar is al langer dan een week onderweg. Hopelijk komt ie nog. Via Ebay 'n tube oog basis van too faced maar is er na 3 weken nog niet. Ze heeft vorige week beloofd om 'n nieuwe tube te sturen.
Leuke jurkjes van H & M!