dinsdag 14 juni 2011

Quick Tip; Rexona 'Fine Fragrance Collection' bij de Action!

Photobucket

Voor dames die, net als ik, niet tegen deodorant kunnen waaraan alcohol is toegevoegd, en daardoor veroordeeld zijn tot poederige deogeurtjes zonder alcohol, heb ik vandaag een hele leuke tip (en natuurlijk ook voor de ladies die op zoek zijn naar een fijne deodorant!).
Ik was laatst bij de Action en zag daar deze leuke girly Rexona-bussen. Het bleek om een 'Fine Fragrance Collection' te gaan, die ik nog nooit eerder gezien had.

Photobucket

Photobucket

In deze lijn zouden 3 verschillende deodorants zitten, 'Sexy', 'Happy' en 'Shiny'. De eerste twee worden door Action verkocht. Ik nam direct 3 bussen mee, 2x 'Sexy' en 1x 'Happy'. Naar wat ik kon vinden wordt deze lijn alleen in Oost-Europa verkocht, en liggen ze daarom niet in de schappen van bijvoorbeeld het Kruidvat. 

Ik vind het zelf vaak fijn om zo'n poederige deogeur te dragen (Dove, Nivea, Bourjois Minerals, gewone Rexona), omdat je parfum dan beter uitkomt, maar dat is dan ook meer noodgedwongen. 0% alcohol flessen zijn er gewoon niet met een lekker geurtje! Daarom was ik ook extra blij met deze Rexona flacons!
'Sexy' heeft een fijn, vrouwelijk zoet, bloemig parfum. Net iets meer dan 'Happy', die een tikje meer fris en zonnig is.  Ze ruiken écht heel lekker! En ze blijven lekker ruiken en ze laten me fris voelen. Love it!

Dus, mocht je op zoek zijn naar een fijne bloemige en vrouwelijke deodorant zonder alcohol, ga dan even (snelsnelsnel!) langs bij de Action. Eén bus Rexona kost zo'n €1,89.

Welke deodorant gebruik jij graag?

3 opmerkingen:

beautyforgirls zei

Ik gebruik de nivea deo's.
Maar deze zien er ook wel heel goed uit.
Liefs, xxxx

LottedeJ zei

Aaaah, zo jammer dat er bij mij in de buurt geen action zit!

Anoniem zei

Repairing Small Cracks in Concrete Floors: Determine the Damage.
concrete finishing is very much like
smoothing out frosting on a birthday cake. It is advantageous for the customer to
compare the prices for an additional dumpster
rental from the normal waste removal company against
an offer made by a collector that will place a dumpster for a one-time pickup.