maandag 27 juni 2011

Tip; Fijne bak-boekjes bij de Xenos (cupcakes, taart, cake en koekjes)!

Photobucket

Als echt meisje vind ik het heerlijk om in de keuken te staan en de meest uiteenlopende gerechten op tafel te toveren. Ik vind het ook heerlijk om te bakken. Koekjes, cakes, cupcakes, muffins... Het kan mij niet gek genoeg! Laatst was ik bij de Xenos waar ik deze recepten-boekjes tegenkwam voor cupcakes, taart, cake en koekjes! Er staan veel recepten in van de prachtigste taarten en cupcakes met bijbehorende foto's. Om je vingers bij af te likken! Kijk snel verder voor fijne sneak peaks van het boek en de recepten!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Hartige cupcakes

Photobucket
Deze zijn toch ├ęcht te gek? Haha!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Je krijgt er toch gewoon zin in bakken van?! En daarna natuurlijk lekker smikkelen! De recepten zijn hardstikke duidelijk geschreven en de foto's zijn fingerrr licking mooi. Ik heb nog niks gemaakt uit de boekjes, maar dat ga ik zeker wel doen. Vooral de cupcakes vind ik er prachtig uitzien!
Er staan ook fijne basisrecepten in voor taarten, brownies, cakes en cupcakes. Vanuit daar kun je natuurlijk ook je eigen fantasie gebruiken. Het mooiste is nog dat deze boekjes lekker betaalbaar zijn en je daar toch 40 recepten per boekje (met mooie foto's!) krijgt.
Ik betaalde zo'n €4,50 per boekje. Lekker budgetproof dus! Wanneer ik een recept heb uitgetest, laat ik jullie dat natuurlijk weten! ;) Deze boekjes vond ik bij de bakblikken en andere benodigheden voor het bakken van goodies. Deze boekjes werden ook uitgebracht in de volgende varianten:

Photobucket

Ben jij ook graag met de oven in de weer?

6 opmerkingen:

Alyssa zei

Wat een schattige boekjes! Bedankt voor de tip, hier ga ik zeker voor kijken.

Elien zei

leuke boekjes!!

beautyforgirls zei

AAAH, wat een schattige boekjes. Heel handig, bedankt voor de tip! Die wil ik ook.
Liefs, xxxx

Evelien zei

WAAAAAAAAH, dat is echt een boek wat ik moet hebben! Ik ♥ cupcakes! Deze gaat op m'n Bday wishlist :D

LottedeJ zei

Wat leuk! Die ga ik woensdag halen! bedankt voor de tip :)

Roos zei

Oh wat leuk zeg, ik ga eens kijken :)