zondag 26 juni 2011

NOTD; Shattered Pelicans

Photobucket

Een combinatie die ik vorige week online zag, was O.P.I's Silver Shatter over 'Skull And Gloss Bones' (POTC-LE), een grijzige taupe-lak. Bijna bestelde ik SAGB, maar ik bedacht me ineens dat ik 'Pelican Gray' van China Glaze uit de Anchors Away-collectie nog ongebruikt tussen mijn stash had liggen. Ik besloot daarom de combinatie zacht grijze lak en Silver Shatter uit te testen. Kijk snel verder voor de foto's!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ik begon met twee laagjes 'Pelican Grey' (sorry voor de lichtelijk rode nagelriemen... Ik droeg hiervoor 'Hey Sailor!' van CG, en dat pigment kroop in mijn vingers bij het afhalen...), een zachte grijstint die me echt verbaasde. Wat een stylish kleurtje is dit! Weer eens heel iets anders dan de greige-kleuren met taupe-tinten. De lak heeft een cream finish en lakt om door een ringetje te halen. Over dit puike kleurtje deed ik de Silver Shatter van O.P.I.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
(met flits)

Ik vond de uitkomst een beetje jammer... De kleuren liggen toch net wat te dicht bijelkaar om een mooi contrast te krijgen tussen de kraak- en de basislak. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik de Silver Shatter het allermooist vind op pasteltinten als mintgroen, zacht roze en lief paars. Precies waar hij eigenlijk ook voor bedoeld is dus (gezien de rest van de POTC-collectie). Ik wacht dus met smart op Mermaid's Tears en Planks A Lot! ;)

Wat is jouw favoriete crackle-combinatie (kleur/merk/finish)?

5 opmerkingen:

Tatjana zei

Leuk kleurtje!

LottedeJ zei

Ik vind het eigenlijk wel mooi! Juist dat het effect dan zo subtiel is vind ik leuk :)

Elien zei

heel mooi met die cracker op!!!

Evelien zei

Leuke combinatie!

Bibiane zei

Crackle lakjes zijn niks voor mij. Ik ben niet zo weg van deze grijze. Ben aan het uitkijken naar nieuwe trendkleuren eigenlijk :)