woensdag 29 juni 2011

What's On It's Way? Asos.com (Karen Millen)!!

Photobucket

Het kwaad geschiedt nog steeds... Na mijn jurkjes-bestelling bij H&M (die als het goed is vandaag ein-de-lijk geleverd wordt!) heb ik gisteren voor het eerst bij Asos.com (wat een te gekke shop is dat!) gewinkeld. Ik was gistermiddag met mijn mama in de Bijenkorf in Groningen (Sale!) en spotte daar een práchtig jurkje van Karen Millen. De maat die ik daar pastte wilde aan maar daar was het dan ook mee gezegd. Hij was er net geen maatje groter meer (maat 36 hing nog wel drievoudig in het schap -_-). De hele middag was ik bezig met die prachtige jurk die ik gewoon moést hebben (ook al was 'ie van €255,00 nog maar naar €171,00 gegaan), maar die ik dus niet kon bemachtigen. Normaliter zou ik nooit zoveel geld betalen voor een jurkje. Ik ben echt een budget-babe qua kleren (Ik winkel graag bij H&M, Vila, Only, Vero Moda, The Sting en soortgelijke shops). Maar soms kun je het hebben met een item... Die hóórt in jouw kast thuis! En zo ging ik bij thuiskomst op zoek naar de Dip Dye Printed Dress van Karen Millen (en liep de Sale op Asos.com ook nog even af)!

Photobucket
Mijn bestelling
Photobucket
Karen Millen Dip Dye Printed Dress... Rrrrrrrrr!

Photobucket

Photobucket

Mijn eerste designer-piece... Oh lord! En het leuke is... Ik betaalde bij Asos.com voor mijn maat slechts (...) €121,00 en in de Bijenkorf had ik zo'n €171,00 moeten betalen! Niiiice! :D
En twee andere 'random' jurkjes van 15 pond per stuk (couldn't resist!). Ideaal voer voor mijn Gambia-outfits! De Sale op Asos.com is écht fijn! Verschillende items voor spot-prijsjes en een stuk origineler dan wat je bij o.a. de H&M vindt. De site werkt overigens ook nog eens erg overzichtelijk (en je kunt met PayPal betalen) en ze verzenden gratis! De verzending duurt dan ongeveer een week. Ik koos ervoor om €6,00 te betalen voor het verzenden en daarmee worden de jurkjes 'Express' verzonden. Waarschijnlijk voor of op vrijdag 1 juli al (that's like... OVERMORGEN! :D).

Heb jij wel eens besteld bij Asos.com?

13 opmerkingen:

Alyssa zei

OMG! Wat heb je mooie jurkjes bestelddd!!! Helemaal leuk, echt mijn smaak! Ga je ook foto's plaatsen van de jurkjes :) (ik bedoel als jij ze aanhebt)? Heel nieuwsgierig!

Joyce zei

De Karen Millen dress is in real life ook heel erg mooi! Ik heb hem gepast in de Bijenkorf, mij was hij te lang - met mijn 1.60 m - maar hij staat jou vast prachtig!

Jorna zei

Als ik ze aanheb?!? Haha! Wel met legging of panty dan, ik heb alles behalve modellen-benen (alias; soort-van-blubbery-leggs), zonder iets onder die jurkjes durf ik het niet aan... Maar ik zal kijken of ik het allemaal aandurf dat te posten. Haha!

Jorna zei

@Joyce; Ik heb 'm aangehad, hij paste ook dicht, maar aiii. Daar was het meegezegd. :P Hij is zo mooi! <3

Aya zei

Heeeeel mooi!

beautyforgirls zei

Heel mooi <3
Liefs, xxx

LottedeJ zei

Mooie jurkjes! Ik kijk ook wel eens rond op Asos.com, ik vind het echt een geweldige winkel! Ik heb echter nog nooit iets besteld.

Jorna zei

@Lotte; Dat had ik ook altijd. Ik had er wel eens rondgeneust, maar meer niet. :P

Ik blijf online shoppen leuker vinden dan in de winkels, geloof ik. Lekker selecteren qua prijs en soort kleding. Love!

Welkom op Divaofgeneva zei

Wat een prachtige jurkjes heb je besteld wauw! <3

Joan zei

Oh wauw erg mooi zeg! Vooral het zwarte jurkje vind ik geweldig!

Nicole zei

heel mooi, vooral die eerste (wit met een klein beetje paars) vind ik echt heel mooi!

Elien zei

die eerste jurk is prachtig!!! Ö

Evelien zei

Wauw, heel mooie jurkjes! Love it!