woensdag 8 juni 2011

What's On It's Way? H&M!

Photobucket

Het was alweer een poos geleden dat ik een bestelling plaatste bij de H&M. Sindskort hebben we een H&M in mijn woonplaatst, waar ik regelmatig even binnen stap. Waar ik voor make-up af en toe gráág ga voor high-end producten, zijn mijn kleren altijd low budget (H&M, Only, VILA) met hier en daar een duurdere uitschieter. Ik vind het zonde om veel geld neer te leggen voor iets wat op den uur af gedragen is.
Ik houd verder ontzettend van rokjes, jurkjes en jurken en vooral in Gambia (West-Afrika), waar ik toch de vrouw van een bekende muzikant ben, is het zaak er netjes bij te lopen (wanneer we uit eten gaan , of naar een muziekprogramma). Dat is een ongeschreven wet, daar. De meiden lopen er in de mooiste creaties en combinaties op de hoogste hakken met het mooiste haar en de fijnste make-upjes en nagel creaties (een beetje zoals jullie zagen in mijn laatste FOTD, die ik maakte voor ik naar een Senegalees concert in Duitsland ging (afgelopen zaterdag). Kijken jullie mee naar mijn bestelling?

Photobucket

Photobucket

Jurkjesssss! :D Ik wilde al een poosje een mooi wit kort jurkje, en die heb ik nu gevonden! Hij kostte €39,95 geloof ik. De lange roze jurk leek me fijn voor de gala's aldaar (Gambia) waar ik ook regelmatig te vinden ben en kost €49,95. Het zwarte rokje is van t-shirt stof (€4,95!) en deze rokjes zitten héérlijk! Ik draag ze zelf met een legging eronder omdat ik geen modellen-benen heb (daar werken we aan, ik ben weer met Weight Watchers begonnen, 3 weken terug. Ik ben al 2,5kg kwijt!!). Het panterjurkje kostte maar €9,95 en kón ik niet laten 'hangen in de virtuele winkel'. Leuk voor 's avonds en voor naar het strand.

Ik had nog veel meer leuke dingetjes gezien, maar die waren óf uitverkocht in mijn maat, of toen ik uitcheckte bleek dat ze niet meer beschikbaar waren (Grrrrmbl!!:S). Super irritant! :P Al met al spaarde het wel weer geld uit, haha!

Wat zijn jouw favoriete kledingwinkels?

9 opmerkingen:

Carola zei

Ik begin de h&m ook steeds leuker te vinden.
Dat panterjurkje is leuk!

Joyce zei

Het witte jurkje is ook prachtig in real life! Ze hadden hem jammer genoeg niet meer in mijn maat! De roze jurk vind ik erg mooi!

Kelly zei

Super leuke dingen heb je besteld. Ik vind het witte jurkje echt fantastisch!!

Anoniem zei

Ik vind het witte jurkje erg mooi!

Jorna zei

Thanks ladies!
Ik vind het ook een goede vonst! Hoop heel erg dat alles mooi past. ;)

beautyforgirls zei

Wat een leuke en zomerse jurkjes. Die zullen ej vast goed staan!
Liefs, xxxx

Evelien zei

Dat witte jurkje is zoooo mooi!!

Alyssa zei

Mooie jukjes! Ik vind de witte heel mooi! Ik heb die vorig jaar in het groen besteld, maar ik heb te lange benen...waardoor het dus te kort is :(

LottedeJ zei

Leuke dingen! Vooral het witte jurkje! En het zwarte rokje heb ik ook, heel fijn ding :) Ik wacht ook nog op mijn bestelling van de H&M!