maandag 4 juli 2011

Budget Topper: Hema 'Long Lasting' pastel nagellak (+ swatches)

Photobucket

Nagellak is overal te koop; loop een willekeurige drogisterij of prijsmepper binnen en de rekken lakjes glanzen je al tegemoet. Ook de Hema verkoopt fijne nagellakjes, al koop ik er bijna nooit één. De kleuren die ze verkopen zijn doorgaans nogal standaard (rood en roze in alle kleurschakeringen mogelijk) en verder was de kwaliteit ook niet altijd 'je-van-het'. Af en toe brengt de Hema een seizoenscollectie make-up uit, en deze zomer is het de beurt aan prachtige 'Long Lasting' pastels. Ik kocht de lichtblauwe versie eerst, en besloot na het lakken met die lak nog twee lakjes te scoren. Ik koos voor de mintgroene (!) lak en een prachtig zachte roze lavendel-kleur. Benieuwd geworden? Kijk snel verder voor foto's en swatches!

Photobucket

Photobucket

Photobucket
2 laagjes mintgroene lak

Photobucket
2 laagjes paars-roze lak

Nice, toch?! De pastelblauw prijkt op dit moment op mijn teennagels (en op de één of andere manier vind ik tenen vies en dus zeer ongeschikt voor foto's, haha!). Mijn camera pakt de kleuren trouwens vaag op als het gaat om pastelletjes. Maar hopelijk heb je toch een beetje een idee van de kleuren op deze manier!
De lichtblauwe en roze-paarse lak smeren lekker! Ze zijn vrij vloeibaar maar ook heel dekkend. In twee laagjes een dekkende pastel-tint? Hema maakt het mogelijk! De mintgroene kleur is een tikje stroperiger en lakt wat minder vlot en vlekkenloos als de andere twee. Maar opzich mag dat de pret niet drukken, want de prachtige mintkleur maakt een hele hoop goed!

Hema maaktte deze kleurtjes in een 'Long Lasting'-basis, en die is inderdaad Long Lasting! Ik draag de lakjes met Trind Nail Repair als basecoat en Rimmel London topcoat, en ik heb beide lakjes zo'n 4 dagen kunnen dragen zonder één chip! Echt uniek voor mijn broze zwabber-vrienden!

De Hema Long Lasting nagellakjes komen in een flesje met 11ml (hetzelfde als Catrice Ultimate Nail Lacquers!) lak. Per flesje betaal je €2,50 (!), super worth it! De lakjes zijn alleen te koop bij de filialen van de Hema.

Heb jij ervaring met Hema nagellak? Yay or nay?

16 opmerkingen:

Anoniem zei

Oh, wat een mooie. Ik ga meteen even langs de hema, moet toch naar het dorp :)

Anouk zei

Ikzelf heb nog geen ervaring met Hema lakjes, maar die paars/roze kleur vind ik echt heel erg mooi!
En voor die prijs zeker! :)

Alyssa zei

De kleurtjes zijn zo mooi :)

Unknown zei

De lila is erg mooi!

DressesAndDaisies zei

Supermooie kleurtjes.
Pastel <33

Roos zei

Die roze ♥

Fashionisaparty.com (Suz) zei

ik vind vooral de groene mooi!

Joan zei

Het paarse lakje vind ik erg mooi! Lijkt zo wel heel erg op ELF - Lilac. Me likey :)

LottedeJ zei

Ik heb de pastelblauwe en daar ben ik zooo blij mee! Die lila/roze is ook erg mooi!

Anoniem zei

Hele mooie kleuren.. en dat voor de hema! TOP

Nicole zei

ziet er mooi uit!
heb zelf een hema lakje, vind hem opzich wel fijn, maar andere merken vind ik toch veel fijner (zoals catrice bijv.)

NailGloss zei

Mooie kleuren

beautyforgirls zei

Ik hou van pastel lakjes.
Liefs, xxx

Roos zei

Ik had normaal echt een hekel aan hema nagellak, maar toen ik die babyblauwe zag nam ik hem toch maar mee, en ik ben er echt heel tevreden over! :)

robin zei

de kleurtjes zijn echt CUTE!

Elien zei

ik wil de roze!!!
ik heb enkel de nailharder van hema (: