donderdag 14 juli 2011

Garnier Skin Naturals Pure Active 'ExfoBrusher'

Photobucket

Garnier bracht vorig voorjaar de ExfoBrusher op de markt in de Pure Active lijn, die speciaal bedoelt is voor de acné-gevoelige,jonge huid. Af en toe loop ik wat achter met het ontdekken van bepaalde fijne producten, en dit is er zo één; de ExfoBrusher van Garnier! Een facewash in een knijpflacon met een handig borsteltje onder de dop, waarmee je je huid grondig kunt reinigen. Ik kocht hem laatst met 50% korting bij de Trekpleister en betaalde zo €4,20 i.p.v. de gebruikelijke €8,40. En daar kun je zo'n product nog eens voor mee naar huis nemen toch? Ik was aangenaam verrast door deze facewash, die ik nu zo'n 3 weken gebruik! Kijk snel mee naar hoe het werkt, en wat mijn bevindingen zijn van dit product!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Het product belooft hardnekkige onzuiverheden te verwijderen en littekentjes tegen te gaan. Door het borsteltje exfolieer je je huid (ontdoen van dode huidcellen) en de formule van de facewash vermidnert de talgproductie, die je puistjes veroorzaken. Heel easy, zo'n borsteltje op je face wash! Ik had nooit eerder zoiets gebruikt, en was dus ook razend enthousiast, want hoe zou dat nou aanvoelen op de gevoelige huid van mijn gezicht?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Het borsteltje is van zachte siliconen-haartjes, die lekker aanvoelen op je huid. Ze zijn absoluut zacht genoeg voor je gezicht! De borstelkop kun je een kwartslag draaien om de facewash te 'openen' en zo op de borstel te krijgen wanneer je erin knijpt. Het product komt dan uit het gat in het midden van het borsteltje. And it's BLUE! I like! Vervolgens, wanneer je genoeg product op je borstel hebt, draai je de flacon dicht om de borstel met product vervolgens over je (make-uploze!) vochtige gezicht te bewegen in ronddraaiende bewegingen.

Vaak zijn producten voor de acné-gevoelige huid erg agressief en drogen je huid vaak sterk uit. Deze facewash doet dat niet! Het is licht tintelend op je huid, echt lekker fris! Ik heb het idee dat deze combinatie, borsteltje + de facewash in de flacon, mijn huid écht grondig reinigt. Hij schuimt lekker en droogt mijn huid niet uit. Na het aanbrengen spoel ik mijn gezicht met lauwwarm water en houd ik de borstel onder de kraan om hem schoon te krijgen. Easy does it!
Ik breng vervolgens wat Refreshing Toner van Essence aan op mijn schone huid, gevolgt door een serum en een dagcreme. My skin just loves this! Na afloop is ie zacht en schoon én niet trekkerig! Hoera!
Mijn huid is daarnaast ook een stuk rustiger geworden sinds ik de ExfoBrusher gebruik. Hij is heerlijk en gebruik en zorgt ook nog eens voor een gekalmeerde, zuiverdere huid. Ik ben absoluut fan!

De Garnier Naturals Pure Active ExfoBrusher (hele mond vol!) wordt verkocht bij de drogist, en kost gewoonlijk zo'n €8,40. Wanneer je flacon leeg is, kun je hem zelfs vullen met je eigen favoriete facewash! En dat is ook fijn, toch?!

Wat voor facewash gebruik jij? En hoe vaak gebruik je die?

8 opmerkingen:

Elien zei

ik gebruik 'm ook al een hele tijd, en ik vind 'm ook erg fijn!!

Aileen zei

Wat een grappig systeem!
Lijkt me wel fijn werken. :D
X

beautyforgirls zei

Dat product moet ik hebben, goede review. Ik ben verkocht.
Liefs, xxx

LottedeJ zei

Wauw, dat klinkt allemaal goed! Ik wil deze of die van L'oreal weleens proberen.

Evelien - www.ohmylush.nl zei

Klinkt goed!

Unknown zei

Erg fijn om te lezen dat die niet trekkerig is! Ik wil deze ook wel eens proberen!

Nicole zei

lijkt me een fijn product :) meestal zijn dit soort producten veel te agressief voor mijn huid..

Anoniem zei

Hij werkt niet erg gied