maandag 25 juli 2011

L'Oreal Paris 'Super Liner Luminizer' for Brown Eyes

Photobucket

Eyeliner gebruik ik echt in periodes. De ene keer ben ik verslaafd aan gelliners, dan gebruik ik alleen kohlpotloodjes en dan is het weer de beurt aan liquid liners. Toen ik zag dat L'Oréal fijne luminizer-liners uitbracht (speciaal om je oogkleur beter uit te laten komen), besloot ik een blikje te werpen in de drogist. Ik koos voor de zwarte kleur, 'Black Diamond', die eigenlijk voor bruine ogen zou moeten zijn. Nou heb ik daar natuurlijk maling aan. De andere kleurtjes waren donkerblauw en donkerpaars, en ik besloot dat deze kleur het vaakst op mijn ogen zou belanden, van die drie. En nee, dit is geen gewone zwarte liner... Hij heeft prachtig mini-glittertjes in de zwarte basis! Fijn voor een zwarte wing met een twist, had ik bedacht. En zo ging deze prachtige eyeliner in mijn mandje mee richting de kassa...

Photobucket

Photobucket

De verpakking oogt heel chique en is precies 'mijn ding'. Mooie gouden dop met bruine kleuraccenten en een zwart flesje waar het product in zit. Heel classy!
De eyeliner heeft een heel bijzonder kwastje. Het is eigenlijk een kruising tussen zo'n dun harig kwastje en een dipliner (viltenpuntje). Een flexibele viltenpunt is het geworden. En wat werkt dat ontzettende easy!

Photobucket

Photobucket

Het viltenpuntje is dus flexibel en niet hard. Hierdoor trek je snel en gemakkelijk een lijntje langs je wimpers. De kleur is echt prachtig! Een goed zwarte basis met blauwe en gouden glittertjes.

Photobucket

Photobucket

Ik heb even snel een lijn boven m'n wimper getrokken (dus heel netjes is het niet, sorry!), zodat jullie konden zien hoe de liner er op het oog uitziet. Van de glittertjes zie je op je oog, helaas, niet zoveel meer terug, tenzij je er met een vergrootglas bij gaat zitten, haha.
De liner brengt makkelijk aan, maar vergt wel 2 of 3x opnieuw aanbrengen voor een dekkende lijn. De applicator veegt het product tijdens het aanbrengen makkelijk weer weg. Da's dan ook, samen met de ontbrekende glittertjes, een nadeel aan deze Super Liner.
De liner is absoluut niet waterproof (dat belooft 'ie ook niet...), maar blijft zonder vocht prima op z'n plek. Aan het einde van de dag laat 'ie zich ook weer gemakkelijk verwijderen (wel zo fijn!) met een oogmake-up remover.
Ik ga toch nog eens kijken naar de liners voor blauwe en hazel-ogen!

De Super Liner Luminizer van L'Oréal Paris ligt in de schappen bij de meeste drogisterijen en is verkrijgbaar in 3 varianten (blauwe, bruine en hazel-ogen). Per stuk kosten ze €11,49. Niet heel goedkoop, maar ze werken wonderbaarlijk fijn!

Wat is jouw favoriete eyeliner-vorm (potlood, gel, vloeibaar)?

3 opmerkingen:

BeautyLoves zei

Ik vind zulke vilten puntjes erg handig!

beautyforgirls zei

Wel een beetje jammer dat de eyeliner door de brush een soort van weg word geveegt. Hij is wel heel mooi.
Liefs, xxxx

Tessabd zei

Mooi maar niks voor mij, ben altijd te gehaast in de ochtend k zou er een knoeipotje van maken vrees ik :p