vrijdag 22 juli 2011

NOTD; Color Club 'Wild At Heart'

Photobucket

Een lakje wat al een poosje op mijn verlanglijstje stond door de prachtige kleur en het te gekke holografische effect; 'Wild At Heart' van Color Club! Ik bestelde 'm laatst mee bij de bestelling die ik bij NailSupplies.us plaatste. Het moest er nu maar eens van komen, zeg maar. ;)
En wat een beaaauty is het! De basis van de kleur is diep, practically 'royal', paars. Echt prachtig. En dan al die holografische shimmer erin! Holo's zijn lakjes die je echt eens moet proberen wanneer je ze nog nooit gedragen hebt. Ze lakken fijn (de holo's die ik tot nu toe geprobeerd heb, althans) en die glitters... Echt! Wanneer de zon erop schijnt heb je een complete regenboog op je nagels. What's not to love?
Kijk snel verder voor foto's!

Photobucket

Photobucket

Photobucket
In normaal licht (zonder zon)
Photobucket
In zonlicht

Photobucket
In zonlicht

En dan nog is hij in het echt duizend keer mooier dan op de foto's. Op de foto's lijkt 'Wild At Heart' een meer oranje, blauw, paars en gouden-shimmer in de holo te hebben, maar niets is minder waar. Echt het hele regenboog arsanaal zit erin verscholen. Te gek, die naam ook; in het hart van het lakje is 'ie inderdaad wild! Goed gekozen, Color Club!
Op de foto's draag ik twee laagjes 'Wild At Heart' (sorry voor het slordige lakken, trouwens. Ik trilde nogal) op Trind's Nail Repair en onder een topcoat van Rimmel London.
Dit is mijn 4e Color Club-lak en ik ben zeker zeer te spreken over de kwaliteit van hun nagellak. Deze kwastte ook weer heerlijk!

Wat vind jij van holografische nagellak? Yay or nay?

9 opmerkingen:

Joyce zei

Wat een geweldig mooie kleur zeg!

LottedeJ zei

Ontzettend mooi!

Anoniem zei

Dit is een van mijn favoriete holo´s! Misschien wel mijn favo holo, erg mooi inderdaad :)

Joan zei

Heel tof lakje!

Suz zei

wauw, had dat effect niet verwacht, nice!

Kelly zei

Ik heb dit lakje ook en ik vind hem prachtig!

Peggy Timmermans Visagie zei

Deze is echt prachtig! En in het paars, kan niet beter!

Nicole zei

hele mooie kleur!!

Evelien zei

Ohh wat een mooi lakje! Echt een supergaaf kleurtje :)