vrijdag 8 juli 2011

NOTD: ORLY 'Bailamos' (+ P2 'Gold Rush'-shatter!)

Photobucket

Een lakje wat al zo'n jaar in mijn stash thuis hoort, maar die op de één of andere vage manier nog nooit op mijn nagels belandde, is ORLY's 'Bailamos', uit de 'Viva'-collectie van vorig jaar zomer. Ik zou écht niet weten waarom ik deze lak nooit eerder lakte. Het is namelijk écht een beauty! Soms kun je het alleen hebben met lakjes. Ze springen op de één of andere manier niet uit je stash. Dit was mijn eerste ORLY-lakje, ik heb er nu nog maar eentje bij van dit merk (Space Cadet), maar dat maakt de lak niet minder prettig. I just loved the way it polished!
Ik won eergisteren een P2-pakketje op Beauty Before Breakfast, waar o.a. een gouden shatter-lak in zat (ik had het pakketje gisteren al binnen!! Thanks Maud!). Ik besloot hem over deze ORLY-lak te lakken (die toch al wat dagen op mijn nagels zat en inmiddels wat tipwear vertoonde) om te kijken naar het effect (goud en turquoise is natuurlijk a match made in heaven!). Benieuwd geworden? Kijk snel verder voor de foto's!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

As you can see; tipwear! Ik moet zeggen dat deze lak dat wel erg snel (na zo'n dag al!) vertoonde. Beetje jammer.. Verder blijft 'ie lekker chiploos zitten (+++!). Ik draag op de foto's twee laagjes 'Bailamos' van ORLY op een basecoat van Trind (Nail Repair) en met een basecoat van Rimmel London. 'Bailamos' is een prachtige turquoise lak met iets lichtere groen/blauwe microshimmer. Super pretty! Ik besloot de Gold Rush-shatter van P2 te testen over deze lak heen (want echt, turquoise en goud vind ik een hele goede combi!). Dit is het resultaat, na de shatter en nog een laagje topcoat van Rimmel London:

Photobucket

Photobucket

Super chique toch? Ik ben erg blij met de uitkomst! Lekker zomers, smashing en het tovert een instant glimlach op mijn gezicht. Heel erg gaaf! <3

Draag jij in de zomer ook typische 'zomer'-kleuren en combinaties (qua nailart)?

6 opmerkingen:

Joan zei

Apart kleurtje, vind de combi met de crack erg leuk.

Anoniem zei

Super leuke combi met die crackle, erg mooi.

LottedeJ zei

Dit kleurtje vind ik niet zo heel erg mooi. Wel vind ik de gouden shatter heel cool!

beautyforgirls zei

Ik vind hem zonder crankle net iets mooier. Het is een mooi lakje.
Liefs, xxx

Suz zei

vind het lakje opzich niet zo bijzonder, maar met de crackle is het wel een bijzondere combi!

Maud zei

Leuke combi! Die ga ik zelf ook nog eens maken :)