zaterdag 2 juli 2011

Quick Question (en tip + look!); Hoe doe jij je make-up op een warme dag?

Photobucket

Afgelopen dinsdag was het tropisch weer. Ik ging juist op die dag op weg naar het centrum van Groningen om eens lekker te winkelen (....). Het was zo warm dat ik geen zin had ik ingewikkelde ooglooks. Een goede tip om er dan toch lekker opgemaakt uit te zien, is het gebruik van een bold lippie!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ik besteedde vooral veel aandacht aan een cleane basis met bronzer en blush (én veel highlighter!) en ging verder alleen voor bijgetekende wenkbrauwen een een laagje MAC 'Shroom' oogschaduw over mijn hele ooglid (vanaf mijn bewegende ooglid t/m mijn wenkbrauwbot), een likje mascara, wit oogpotlood op de waterlijn en een knalroze lipstick (in het echt is hij knallender roze dan de foto's weergeven). Ik gebruikte hiervoor MAC 'Petals and Peacocks' uit de Give My Liberty of London-LE van vorig jaar zomer. Een bloem in je haar en set to go! Super snel en door de colour blocking fuchsia lip (die ook helemaal in is, maar ook goed te vervangen is door oranje of knalrood) is het toch een opgemaakt geheel. De lipstick heb ik één keer bijgestift en hij bleef de hele dag purrrfect zitten!
Ook een fijne tip voor over je make-up op zo'n warme dag; de FIX+ Spray van MAC in je tas, of de Vitamine E Face Mist van The Body Shop. Lekker verfrissend (en fixerend, geen geglij door het zweten!)!

Hoe doe jij je make-up op een warme dag?

6 opmerkingen:

Charlotte zei

Nice!
Wat ik doe als het warm is: BB cream, Benefit Posietint als blush, Vaseline SPF 15 op mjn lippen, neutrale shimmery oogschaduw (net als jij) en wat mascara.

BeautyLoves zei

Als het heel warm is, en ik ga nergens heen, doe ik meestal ook geen make-up op.
Ga ik toch de deur uit, dan is het meestal getinte dagcrème, mascara, een lichte oogschaduw en gloss.

Bibiane zei

Als het heel warm is (zoals bv toen in Marokko), dan doe ik enkel oogpotlood op. Of gewoon helemaal niks. Draag dan toch voortdurend een zonnebril :)

Roos zei

Wat mooi dat je de lippen fel doet en de ogen rustig!
geeft echt een mooi effect!

Elien zei

alleen foundation en waterproof mascara (:

LottedeJ zei

Wat mooi! Ik vind die kleur lippenstift je heel mooi staan. Ik draag op zo'n warme dag alleen wat matterende poeder, een likje eyeliner en mascara, bronzer +highlighter en een mooi kleurtje lipstick.