zaterdag 2 juli 2011

H&M Beauty Haul

Photobucket

Vorige week was ik in Groningen en ik moet daar altijd even de H&M's in. In Winschoten (waar ik woon) hebben we sindskort ook een H&M, maar deze heeft geen cosmetica en body producten. Jammer de pammer vind ik dat! Ik had graag ook hier nagellakjes en producten gescoort (al zou mijn portemonnee daar minder happy mee zijn, haha). Ik liep dus de H&M door (met een zwart kort colbertje met 3/4 mouwen op mijn arm) naar de beauty-afdeling. Ik heb daar best het één en ander gekocht, wat ik eigenlijk niet zo snel en vaak doe. Vandaag laat ik je zien wat ik meenam (incl. tips, want er zitten echt fijne producten bij!). Kijk snel verder voor de foto's en tips!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ook op de beauty-afdeling waren leuke kortingen. Ik kocht bijvoorbeeld de Fresh Lime handcreme voor €1,00 en ook de Shower Gel Vanilla van de Hello Kitty-lijn koste €1,00. I loooove vanilla en ook van citroen en limoen geurtjes ben ik gek. De handcreme is lekker hydraterend. Je hebt maar een beetje nodig en je handen zijn zacht en ruiken heerlijk fris! De douchegel heb ik nog niet getest (maar al wel gesnuffelt... Heerlijk!).
De Hello Kitty-lipbalm (€1,95?) kon ik niet laten liggen door het te schattige panter-tinnetje. Hij ruikt naar meloen, lekker fris. Hij heeft gelukig (+++!) geen smaak. De Coconut & Lime body scrub (€2,95 voor 200ml) is heerlijk! De vrolijke tropische verpakking brengt me meteen in hogere (vakantie) sferen. De scrub zelf is wat dikkig van structuur en de scrubkorreltjes zijn fijn. Heerlijk voor een fijne body scrubsessie! Onmisbaar in de zomer voor het zelftannen of voor een kleurtje van de zon (die op een gescrubde huid veel beter blijft zitten). Ik ben verliefd op de geur! Na het scrubben voel ik me net een fles Malibu... J'adore!!

Het parfummetje 'Mediterranean Sea Side' wilde ik al eens eerder kopen (voor maar €4,95 30ml eau de toilette!), maar er stond toen zoooo'n rij dat ik geen zin had om aan te sluiten voor zo'n flesje parfum. Blij dat ik hem eindelijk wel gekocht heb, want wat een héérlijke frisse zomergeur! Sinds ik hem kocht is hij al vaak opgespoten. Super lekker!
Het Raspberry Smoothie-masker kocht ik naar aanleiding van de positieve review die Mascha hierover schreef.  Het lijkt me heerlijk! Nog niet getest, maar verwacht alvast een review van dit masker, net als van de andere producten in dit artikel!

Koop jij wel eens beauty-producten bij de H&M?

6 opmerkingen:

Joan zei

Leuke dingen! Zo te zien moet ik ook snel weer eens de beautyproducten in de H&M opzoeken. Zie er een paar dingen tussen dus mij ook wel wat lijken.

Nail-Gloss zei

Leuke dingen

Evelien zei

Leuke dingen! Die Coconut & Lime lijkt me heerlijk ruiken. Die Hello Kitty dingen zijn cuuuute!

Samantha zei

leuke spullen heb je gekocht,
ik heb ook veel van h&m zijn allemaal heerlijk voor de zomer en zien er erg mooi uit

Elien zei

die hello kitty producten zien er leuk uit!!!

LottedeJ zei

Ik koop ook graag beautyproducten bij de h&m. Ik heb een paar kwastjes van de h&m waar ik best tevrden over ben, en de nagellakjes vind ik ook fijn! Ook heb ik bodysplashes, waar ik ooook heel blij mee ben, haha.