zaterdag 30 juli 2011

Sleek iDivine palette in 'Oh So Special'

Photobucket

En dan alweer het laatste Sleek oogschaduwpalette wat ik kocht, het 'Oh So Special'-palette. Een palette waar de laatste tijd ontzettend veel om te doen is, en dat is niet geheel onterrecht. Wat een heerlijk neutraal palette is dit! 'Oh So Special' vind ik hem qua kleurtjes niet (weinig origineel), maar ik vind het wel fijn dat ik nu zo'n budget- én handzame versie heb van een palette vol natuurlijke kleurtjes waarmee je alle kanten op kunt (van super naturel tot donker smokey). Wel zo fijn wanneer ik weer op reis ga, want 't Too Faced Natural Eye Palette (my precioussss!!) durf ik niet mee te nemen (het palette zelf is van karton en stel dat de schaduws komt gaan! AAAAH!!). Kijk snel mee naar foto's en swatches van het 'Oh So Special'-palette van Sleek, waar je al vaak mee doodgegooit bent. Maar omdat het zó mooi is... Please, have a look again!

Photobucket

Photobucket

Het 'Oh So Special'-palette komt in ook in een kleurig nude-doosje, die al een beetje laat zien wat voor kleurtjes je in het palette kunt verwachten. Dit palette zit niet in een special collectie, naar ik weet, en is gewoon een nieuwe toevoeging aan de 'standaard' iDivine-palettes van Sleek, en niet slechts tijdelijk verkrijgbaar.

Photobucket

Photobucket
Het 'optilbare folie'tje'

Ook dit palette is weer voorzien van leuke namen per oogschaduwpann, en ook hier is de mix van shimmery en matte kleuren heel goed verdeelt. I love, Sleek!
De kleuren zijn lekker neutraal en draagbaar. Fijne zand-, roze-, bruin-, grijs- en zwarttinten zijn vertegenwoordigt in dit prachtige 12 kleuren palette.

Photobucket

Photobucket
Van l-r, rij 1: Bow, Organza, Ribbon
Van l-r, rij 2: Pamper, Gateau, The Mail

Photobucket
Van l-r, rij 1: Gift Basket, Glitz, Celebrate
Van l-r, rij 2: Boxed, Wrapped Up, Noir

En dat staat toch samen voor een prachtige neutrale verzameling heerlijke schaduws? De oogschaduws hebben dezelfde zachte structuur in ik inmiddels verwachtte, na de andere twee Sleek palettes die ik al reviewde. Heerlijk! Ze zijn gemakkelijk om mee te werken, aan te brengen, te blenden en WAT EEN PIGMENT! Kijk maar mee naar de swatches:

Photobucket
Bow, Pamper, Organza, Gateau, Ribbon, The Mail

Photobucket
Gift Basket, Boxed, Glitz, Celebrate, Noir (ik kwam er later achter dat ik 'Wrapped Up' niet geswatched had, sorry!!)

Je kunt echt véél kanten op met dit palette. Je kunt gaan voor een glowy nude-look, een zachte bruine look of een heftige grijs-zwarte smokey eye. Lekker veelzijdig, dus! De zwarte kleur in dit palette is echt HEEL ERG ZWART! Dat wat je wilt wanneer je gaat voor een hintje zwart in je look. Kijk wel uit voor fall-out met deze gitzwart, voor je erbij loopt als een pandabeer. ;)
Écht een super palette weer!

Sleek Makeup is o.a. verkrijgbaar bij Boozyshop.nl, AliceJoHavesentials.nl en Enchantra.nl. Ik bestelde mijn producten bij Alice & Jo Havesentials, en dat was prima qua snelheid, verpakking en verzending. Ik betaalde voor het iDivine oogschaduwpalette €7,25.
 
Ben jij al verknocht aan het 'Oh So Special'-palette van Sleek?

4 opmerkingen:

Kelly zei

Ik ben VERLIEFD op dit palette! <3

Maud zei

Prachtig! Ik wil deze ook nog zo graag, toch maar snel eens bestellen ^^

Jorna zei

Hij is écht de moeite waard. Ik heb deze nu al meer gebruikt dan het Curacao en Monaco-palette (dat komt puur door de kleurtjes en omdat ik naar mijn werk moest.). Love it!

beautyforgirls zei

Prachtige palette. <3
Liefs, xxxx