zaterdag 30 juli 2011

Tip: Chunky Stone-ringen bij de H&M (in de sale!!)

Photobucket

VRESELIJK vond ik ze, die Chunky Stones-ringen die op den duur 'in' waren, en o.a. verkocht bij Ydeltuyt.nl (en daar een groot succes werden). Eigenlijk heb ik sowieso weinig met ringen. De enige ring die ik elke dag, dag in dag uit draag, is mijn trouwring.
Sindskort ben ik toch af en toe aan het snuffelen naar leuke ringen. Opvallend genoeg ga ik steeds vaker voor grote in het oog springende exemplaren! Ik heb de laatste tijd zo'n 4 (!!!) ringen gekocht. En dat is veul voor iemand die nooit ringen komt of draagt.
Gisteren was ik in de H&M, en zag ik deze Chunky Stone-ringen weer hangen. Weer, want ik had ze al eens eerder gezien, alleen heb ik ze toen niet gepast ofzo. Toch eens gedaan en, WOW! Ik vond ze best leuk! Zo leuk dat ik beide kleurtjes gekocht heb! En toen ik vanmorgen opzoek ging naar andere kleurtjes, zag ik dat de H&M deze ringen in de Sale gegooit heeft voor 50% korting (en ze kostten eerst maar €4,95!). Kijk snel mee naar meer foto's!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
(Op mijn nagels zit trouwens 'Marrakech' van Herome W.I.C.)

Het zijn echte, zoals ik dat altijd noem, knots-ringen. Je moet er wel van houden (al kan dat veranderen, I'm the proof! ;)).
Ik kocht beide ringen in maatje M, die beter om mijn middelvinger dan om mijn ringvinger passen (i.v.m. de zwaarte van de 'steen' is dit stabieler, zeg maar ;). Ik zag dat ze online uitverkocht zijn, maar kijk even in een H&M bij jou in de buurt! Voor €2,45 kun je het best eens een kans geven, deze knotsen. Toch? ;) Ik betaalde zelf per ring nog €4,95, wat ik opzich ook een prima prijs vind voor deze cuties.
Ze zijn er trouwens ook in aqua-groen. Maar die heb ik hier nooit in de winkel zien hangen. :( Mocht je 'm kwijt willen, in maatje M, of hang 'ie bij jou nog wel? Pleasepleaseplease, keep me in mind! (A).

Houd jij van zulke statement-sierraden?

4 opmerkingen:

Elien zei

niets voor mij zo'n groot geweld..

Nail-Gloss zei

Ik heb de zwarte van ydeltuyt maar draag ik hem eidenlijk nooit, de ring zelf vind ik niet zo handig.
Deze ring lijkt me beter zitten ...

Jorna zei

Ja, je hebt bijna niet door dat je 'm draagt, eigenlijk. Vooral met handen wassen is dat handig...

beautyforgirls zei

Ik vind het wel een hele aparte maar leuke ring. Kan best fashionable staan.
Liefs, xxx