woensdag 10 augustus 2011

Essence 'Backstage Ballerina' (+ swatches!)

Photobucket

Bij de '50s Girls Reloaded' limited edition van Essence viste ik achter het net. Gelukkig heb ik de schade enigzins ingehaald met het scoren van 3 producten (uit een VOL schap!) van de nieuwste tijdelijke collectie 'Backstage Ballerina'. Ik scoorde vandaag een lakje, de cream blush en een eye soufflé. Verder vond ik de collectie weinig vernieuwend, helaas. Wel dikkkkke pluspunten voor de nieuwe LE's van Essence! Wat maakt dit merk grote sprongen vooruit qua kwaliteit, originalteit en verpakkingen zeg! Kijk je mee naar de producten?

Photobucket

Photobucket

Ik scoorde het nagellakje in de kleur '05 Grand-Plié in Black', een mooie zwarte lak met oranje/rode glittertjes. Pretteh! De andere 4 kleurtjes vond ik vrij standaard (koraal-oranje, paars, lichtroze en wit). Ik vond deze het mooist. Hij doet me in de verte wat denken aan 'Lubu Heels' van China Glaze.
De Blush Soufflé komt maar in één kleur, een lieve zachtroze met de naam '01 Prima Ballerina'. Verder kocht ik als laatste een Eye Soufflé in een nude-kleur, '01 Dance The Swan Lake'. Die wil ik gaan gebruiken als basis (over UD Primer Potion, dat wel. ;)). Ik hoop dat dit goedje de kleur van mijn oogschaduws meer kan laten knallen.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Lekkere creamy producten! Ik ben erg benieuwd of ze ook fijn zijn om mee te werken. Dat horen jullie natuurlijk nog. ;) De blush is wat zachter dan de eye soufflé en wat minder sterk gepigmenteerd (en dat is fijn wanneer het om een blush gaat!)
Dan op naar de duistere lak, uit deze opzich lieve collectie. Tikje misplaatst vind ik deze vriend dan ook. Maar dat maakt 'm wel een eyecatcher. Ik greep het laatste lakje van deze kleur, 'Grand-Plié In Black', terwijl de rest er allemaal nog stond.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Snelle swatch

Al met al zijn dit toch hardstikke leuke producten voor een budgetmerk? Voor de Blush Soufflé betaalde ik €2,79, voor de nagellak €1,79 en voor de Eye Soufflé €2,29. Prima prijzen, voor op het oog zo, prima producten!

De Backstage Ballerina-collectie is tijdelijk verkrijgbaar en wordt exclusief verkocht bij de grotere Kruidvat-filialen. Het kan zijn dat 'ie bij jou nog niet in de schappen staat, maar dat zou niet lang meer moeten duren! :)

Heb je iets op 't oog uit deze LE van Essence?

10 opmerkingen:

Samantha zei

kan niet wachten tot die hier ook te koop is, kan ik eindelijk zelf uitproberen vond de producten om de campagne fotos er erg leuk uit zine

Nail-Gloss zei

De blush is erg mooi

Joany zei

Ik vind de blush uit deze collectie echt superfijn.

Kelly zei

Ik heb deze producten nog niet gezien helaas. Prachtige producten!

Suz zei

tot nu toe ben ik wel enthousiast over deze collectie!

Germa zei

Ik vond de collectie tegenvallen, niet vernieuwend. Ik heb zelf wel twee producten gekocht.

Nicole zei

heb het zwart elakje en de blush ook (en het witte lakje)
vind het mooie producten!

LottedeJ zei

Leuk dat je kon kiezen wat je wilde! Dat gebeurt niet vaak, inderdaad. Love the blush soufflé. Die wil ik ook graag. Ook neem ik denk ik het donkere lakje mee en misschien 1 oogschaduw, maar dat weet ik nog niet.

Kelly zei

Mooie producten heb je gekocht! Ik ben erg benieuwd hoe de kwaliteit en de houdbaarheid is van de blush en eyesouffles!! Ik heb ze niet gekocht, omdat ik er denk ik niet zo goed mee om kan gaan. Ik heb zelf een koraalkleurig lakje gekocht en ook het donkere lakje!

Véronique zei

Leuk artikel! Deze producten heb ik ook gekocht.