woensdag 10 augustus 2011

NOTD; Catrice '380 Forget-Me-Not!'

Photobucket

Ik koop vaak een aantal lakjes per keer, maar ook wanneer ik lakjes 'los' koop, willen ze nog wel eens een tijdje ongebruikt in mijn Helmer staan. Zonde toch? Zo ook deze prachtige paars van Catrice, met de mooie naam 'Forget-Me-Not!' (alias, vergeet-me-nietje, die bloem?). Ik kocht 'm midden april, toen de nieuwe lakjes net in de schappen stonden, met een bunch andere lakjes. Ik vergat 'm een beetje, tot ik gisteren bedacht dat ik deze lak wel eens kon gaan gebruiken! And so I did! Kijk mee naar dit lakje, wat door menig beutyblogger toch een beetje vergeten is, naast al die andere Catrice-kleurtjes.

Photobucket

Photobucket
In de zon; EYECANDY!!! <3

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Deze foto is praktisch gelijk aan hoe de kleur op mijn nagels er in het echt uit ziet

Photobucket

'Forget-Me-Not!' is een dieppaarse lak, die lekker vibrant van kleur is. In de lak zitten kleine paarse en zilveren glitters, wat de lak een koeltintje geeft. Een hele mooie lak, die in het zonlicht alle kanten op shimmert. Very pretteh!
Ik draag op de foto's Trind's Nail Repair als basislak, 2 laagjes 'Forget-Me-Not' van Catrice en een laagje topcoat van Rimmel London. Dit is zeker een lak die ik veel meer zal gaan dragen, ook tijdens de herfst lijkt me dit een perfect kleur voor op mijn nagels!

Welke nagellak vind jij het meest ondergewaardeerd ever?

7 opmerkingen:

beautyforgirls zei

Meestal over de paarse kleurtjes. Maar als ik ze dan uitprobeer op mijn nagels blijken ze toch heel leuk te zijn.
Liefs, xxx

Joany zei

Ik houd echt van paarse kleurtjes en deze is wel heel erg mooi.

LottedeJ zei

Wat een mooie kleur! Ik vind blauw toch wel ondergewaardeerd. Gelukkig is dat dankzij Up in the Air weer een beetje goedgekomen.

Germa zei

Hmmm... meeste ondergewaardeerd...Ik kan er geen bedenken. Maar Maybelline Orange couture mocht wel wat meer in de spotlight staan. I just loveeee this colour!

Kelly zei

Ik ben ook fan van dit lakje!

Nicole zei

ik weet niet zo goed wat ik van dit lakje vind.. als ik hem op swathes tegen kom vind ik hem wel leuk, maar als ik dan in de winkel het flesje zie vind ik hem niet mooi genoeg om me te nemen...

Evelien zei

Heel mooi kleurtje!!