donderdag 4 augustus 2011

NOTD; O.P.I 'Mermaid's Tears' (POTC-collectie)

Photobucket

Een nagellak-kleur die mij écht nooit verveeld, is mintgroen. Toen mint op je nagels helemaal de trend werd, was het gemakkelijk om een mooi mintgroen lakje te bemachtigen. Mijn eerste, en nog steeds favoriete, mintlak is 'Sold Out Forever' van Cartrice (waar ik inmiddels een back-up van gescoort hebt, want dit mooie kleurtje gaat uit het assortiment!), en daarmee was mijn mintgroene-lakjes-liefde geboren! Vandaag een lakje uit de razend populaire Pirates Of The Carribean-collectie die O.P.I dit voorjaar op de markt bracht, 'Mermaid's Tears'. Dit moet wel een lakje zijn, dan wel niet HET lakje zijn uit met stash, met de mooiste naam!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

'Mermaid's Tears' is een beetje een dirty mint. Hij heeft iets duisters over zich, waar veel andere mintlakjes een stuk meer 'Boom! In your face', zijn. Maar dat maakt niet uit. Juist die aparte ondertoon maakt deze prachtige lak een stukje verfrissender dan de 'normale' mintlakjes. Wel kwam de kleur me een tikje bekend voor. Hij doet me een beetje denken aan de mintgroene lak die ik laatst scoorde bij de Hema. Mocht je 'Mermaid's Tears' dus niet hebben kunnen bemachtigen, of vind je O.P.I-lakjes aan de prijs, dan is dat een heel goed alternatief (en nu maar hopen dat de Hema die mintgroene lak nog verkoopt...)!

Op de foto's draag ik Trind's Nail Repair als basecoat en 3 laagjes O.P.I 'Mermaid's Tears'. Twee laagjes was eigenlijk wel genoeg, maar drie laagjes is uiteindelijk mooier doordat alle 'kale plekjes' nu mooi opgevult zijn. De lak brengt gemakkelijk aan en I just loooove O.P.I's wide brushes! Dat brengt lekker vlot en egaal op.

Ben jij ook nog steeds in de mintgroene-modus, of heb je het nu wel gezien?

13 opmerkingen:

Tatjana zei

Wat een mooie kleur zeg! <3

LottedeJ zei

Ja, dit vind ik toch wel een erg mooi kleurtje! Ik heb de mini's van POTC collectie, maar deze zit er helaas niet tussen.

Mitchin zei

Whaaaaaaaaa!! Ik wou deze echt zo graaaaag =) Maar helaas gemist bij haagse Sephora T_T

Jorna zei

@Mitchin; Online is 'ie vast nog volop te krijgen! Ik kocht mijn exemplaar bij NailSupplies.us (mijn Sephora was ook blanco qua deze lakjes).

@Lotte; Aaah, dat is jammer! Ik heb alleen deze lak en Planks A Lot uit de POTC-lijn. :)

Jantje zei

waaauwieee!

Suz zei

als ik eerlijk ben... ik heb m wel gezien ;)

beautyforgirls zei

Ik heb dit lakje al heel vaak voorbij zien komen op blogs. Maar hij blijft leuk!
Liefs, xxx

Nicole zei

vind hem heel mooi, maar toch is dit voor mij niet echt een must-have kleurtje..

Roos zei

ik vind het een mooi kleurtje, maar ik vind hem ook niet zo speciaal dat ik hem zelf ook zou MOETEN hebben laat maar zeggen.

Kelly zei

Ik vind dit een prachtig kleurtje. Ik draag hem ook echt wel veel!

Joany zei

Groen is echt mijn lievelingskleur, minty green in de zomer en gewoon donkergroen in de herfst/winter. Vind ik zó mooi. Deze kleur is echt heel bijzonder. De naam van het lakje is wel heel erg mooi ja.

Peggy Timmermans zei

Ik ben vooral in de paarse modus momenteel, alhoewel ik dit best wel een mooi lakje vind!

Evelien zei

Ik vind dit echt een mooi kleurtje!