zaterdag 6 augustus 2011

Shoplog @ Xenos, H&M en Bijoux Birgitte (+ opbergtips sierraden!)

Photobucket

Gisteravond vloog ik nog even het centrum in, een uurtje voordat de winkels dichtgingen. In huis was het smoorheet, ondanks dat ik alles al tegenelkaar open had gezet wat mogelijk was (deuren en ramen, overal!). Ik vluchte dus even voor de hitte, maar! Met een missie, een standaard kopen voor mijn lange kettingen, die hingen nu op een kapstok, bij gebrek aan iets beters... Missie geslaagd, maar uiteindelijk kwam ik natúúrlijk weer met meer dingetjes thuis. Klik snel door om mijn buit (vooral sierraden!) te bekijken!

Photobucket

Photobucket

Stop nummero uno was Bijoux Brigitte, waar ik eergisteren twee toffe uilen-ringen gezien had. Eén ervan was al weg, maar gelukkig lag de mooiste, deze zilveren met diamanten oogjes, nog in het ringen-vak. Luuuv!
Verder kocht ik daar een mooie ronde ring met paarse en roze steentjes erop (waar eenmaal thuis al 2 van verdwenen waren, die ik wonder boven wonder toch terug vond, zonder ernaar te zoeken! Even lijmen dus. Iemand nog tips, zonder dat ik de ring onder de lijm smeer?) en een hele mooie foil-achtige blauwe ring die ik toevallig laatst voorbij zag komen op BeautyFreak.nl, in een artikel over Sam's favoriete (top 5) ringen. Ik vond hem daar al prachtig, maar ik had niet gelezen waar ze 'm kocht (staat er wel bij, zie ik nu!). Ik was dus blij verrast de ring daar tegen kwam, en die ging direct mee. Hij doet denken aan de zee, ofzo. Echt heel mooi! Veder kocht ik een paar groenige veertjes-oorbellen, die ik gemakkelijk kan dragen in mijn opgerekte oren, gezien ze zo licht zijn.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Uiltjes ring: €6,95
Blauwe ring: €5,95
Paars/roze steentjes ring: €9,95
Veertjes oorbellen: €2,95

Vervolgens ging ik door naar de H&M, waar ik drie dingen kocht:

Photobucket

Photobucket

Het rokje is van een zachte, licht vergrijsde zwarte stof. Hij lag me al een poosje aan te kijken, maar dit soort strakke stofjes zijn vaak niet te doen met mij welbedeelde billen en heupen. Toch vloog ik het hokje in met een maatje 44 (!!! Terwijl ik normaal maat 40 draag). Deze maat zag er wel oké uit qua grootte (het lijkt een 40/42). Veel dingen vallen klein uit, vind ik, bij de H&M. Vooral jurkjes, satijn-stofjes en andere kledingstukken zonder stretch moet ik écht passen (de basics zijn wel altijd betrouwbaar qua maat). Maar goed, de maat 44 zat goed! Ik kan er zelfs nog in bewegen. ;)
Verder kocht ik daar nog een paar rode flatjes, maar ik twijfel een beetje of ik ze terug zal brengen of niet. Qua maat zijn ze opzich goed, maar de achterkant is wat hoog, en van voren zijn ze net te ver bij mijn tenen uitgesneden, zeg maar. Wat inhoud dat ze achter mijn hakken gaan snijden en dat mijn tenen er nog wel eens uit willen komen zetten. Ik denk dus dat ik ze terug ga brengen, vanmiddag (vandaar ook dat het kaartje er nog aan zit. ;)).
Verder kocht ik nog een grote ring (mijn nieuwe verslaving, I guess!) met een zwarte 'steen' en kleine glimmertjes. Altijd chique en gemakkelijk te combineren!

Photobucket

Rokje: €24,95
Ballerina's: €9,95
Ring: €4,95

Laatste stop was de Xenos, eigenlijk voor "De Missie". Ik was er op de heenweg ook al langs gegaan, maar omdat de Xenos het dichtst bij mijn huis is, besloot ik op de terugweg naar huis (echt 10 minuten voor sluitingstijd, hahahaha! Vonden ze leuk!!) daar mijn slag te slaan (i.v.m sjouwen).
Daar kocht ik een stander (niet helemaal naar m'n zin, maar beter dan niets!) voor mijn lange kettingen en een doosje voor mijn ringen (die verzameling groeit sindskort best hard).

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ketting-houder: €5,95
Doosje: €1,19

Het doosje ga ik waarschijnlijk toch maar voor iets anders gebruiken, dit is niet zo praktisch (en mooi), dus vanmiddag misschien nog even een standaardje halen (heb al een mooie op het oog :P). Verder kocht ik het poppetje waar de kettingen aanhangen in de Hobbyhoek, de 'Glammy' sierraden-houder-poppetjes met gala-jurken zijn niet zo ehr... Mijn stijl, zeg maar. :P Het lijfje is ook nog eens beschilderbaar, dus wanneer je echt een originele houder wilt... This is your friend. ;) Ik laat de mijne lekker zo.

And that completes the trick! Ik ga dus zeer waarschijnlijk de schoenen terug brengen en van dat geld dan weer een mooie houder kopen voor mijn ringen. :) Ik denk dat ik daar meer aan heb. Haha!

Heb jij nog leuke items gescoort?
En hoe bergen jullie je sierraden op?

14 opmerkingen:

Maud zei

Leuke aankopen meid! Ahh ik moet snel eens naar Bijoux Brigitte. Zo'n uilenring wil ik al heel lang! En veren-oorbellen<3 Zo mooi :)

Laura zei

Leuke aankoopjes! Dat rokje van H&M is erg leuk en die blauwe foilachtige ring is super. Volgens mij kun je trouwens transparante nagellak over een sieraad smeren, zodat niet de steentjes eruit vallen. Die tip heb ik wel eens gehoord, maar zelf (nog) niet geprobeerd.

Ik heb van de week alleen een paar donkerblauwe stoffen pumps bij Van Haren gekocht. Misschien ga ik vanmiddag nog even langs Kruidvat. Daar kom ik nooit met lege handen vandaan ;-).

Unknown zei

De pauwenveeroorbellen en de paarse ring vind ik geweldig mooi! Ik heb zelf gisteren ook de oranje ballerina's gepast, maar had hetzelfde probleem hiermee en heb ze maar laten liggen!

Jorna zei

@Joyce; Tsja... Ik dacht; Wat leuk! Als ik eens geen pumps aan wil, maar wel flashy rode schoentjes... Maar nee, dit is het niet. :P Ik heb ze in de winkel niet gepast, als ze niet zouden passen zouden ze vandaag teruggaan, was het plan. En dat wordt dus ook het plan van vandaag. Haha!

@Laura; Oh wat een goede tip, van de blanke lak! Zou ik ze daarmee ook weer op hun plek kunnen plakken? Dat ga ik eens proberen. Geklieder met lijm is niet zo goed voor mensen zoals ik (Straks plak ik mn vingers aan de ring vast bij het prutsen... -_-) Thanks!!

@Maud; Jaaaa, ik wilde ook heel graga een uilen-ring. Owls rock. :D

Tamara zei

De veren oorbellen vind ik echt super leuk. De laatste tijd ben ik helemaal fan van veren oorbellen. Ik heb zelf een rekje voor m'n sieraden

Fashionisaparty.com (Suz) zei

vind vooral het rokje en de blauwe ring mooi!

Nicole zei

hele leuke ringen!
helaas zijn ze mij altijd te groot :(

de veren oorbellen vind ik ook echt heel mooi!

Jorna zei

De blauwe ring is verstelbaar! De rest niet, maar ik heb ook geen hele 'dikke' vingers, en er was ook veel wat mij te klein was. Gewoon even kijken!

Germa zei

Erg mooie sieraden! Die blauwe ring is echt prachtig! Ik zou zelf niet de steentjes met een blanke lank gaan plakken. Als het mis gaat, kan je het niet gemakkelijk herstellen (met remover haal je ook de zilveren laag er af). Ik zou gewoon met een satéprikker een beetje secondenlijm plakken en dan stevig de steentjes erin drukken.

LDJ zei

Wat een onwijsleuke shoplog! Ik vind eigenlijk álles mooi! Van je ringen, tot je oorbellen, tot je rokje, tot de sieradenstandaard (ja, ik vind hem echt leuk!)

Unknown zei

Leuke aankoopjes! Het rokje en de blauwe ring zijn echt super! Helemaal mijn ding <3

Jorna zei

@Germa; Maar dat wordt een ONTZETTEND gepriegel, en ik vraag me af of ik het steentje er dan goed in krijg. Zonder dat alles onder de lijm komt, zeg maar. :P Dit was ook de methode die ik gisteren wilde proberen, maar de lijm zat weer eens 'op slot', oftewel, de dop zat vastgelijmd. Hehe!Maar ik ga het proberen wanneer ik nieuwe secondenlijm gekocht heb. Thanks for your reply! :)

@Lotte; Aaaw, lief! Thanks! Ik vind de standaard prima bij gebrek aan beter. ;) Ik zocht eigenlijk naar een leuk wandrek, maar die zijn, denk ik, alleen maar online te koop. But this does the trick. ;)

beautyforgirls zei

Die ringen zijn zo leuk! En de opbergtips zijn heel handig.
Liefs,x xxx

Evelien - www.ohmylush.nl zei

Wat een leuke aankoopjes! Je ringen zijn echt erg pretty!