donderdag 29 september 2011

Dress Of The Day; Cremewit chiffonjurkje van H&M

Photobucket

Toen de nieuwe najaarscollectie van H&M de schappen binnen druppelde, kon ik het niet laten even een blikje te werpen (ook al was er een online H&M bestelling in de weer voor me. Hehe...).
Ik kijk altijd als eerst naar leuke jurkjes, omdat ik toch veel meer een jurkjes- dan een broeken-mens ben. Heerlijk met een mooie legging, warme maillot of gekke panty. I just love! Het zit zo lekker comfy en het staat ook nog eens onwijs vrouwelijk. Of je een jurkje nu draagt met een ballerina of pump, straks als 't kouder wordt met een mooie laars, of wanneer je lekker tegendraads wilt zijn en een stoere bite aan je outfit wilt mee geven, dan zijn sneakers zelfs een optie. Je kunt zoveel kanten op! Vestje erover voor een casual feel, een blazertje voor een chique uitje of etentje. Dus inderdaad; I LOVE DRESSES! Lees snel verder...!


Op naar 't jurkje wat vandaag in de spotlight mag staan. Ik maakte de foto's voor mijn vakantie. Vandaar de chaos aan kleding en een wasmand achter me ('Wááát moet er nu PERSEE in die koffer?'). Enjoy!

Photobucket

Photobucket

Photobucket
(Sorry voor de verlopen make-up! Het was 't einde van de dag!)

Photobucket

Ik koos voor de cremewitte variant, terwijl ze er ook in een rusty-bruin kleurtje en in het zwart zijn. Een keer niet de obvious-weg van 'zwartzwartzwart!'. Ik draag heel graag zwart, maar dit is ook erg fijn 'for a change'. Wit staat altijd zo lekker fris!
Het jurkje komt met een zebra-achtige cremekleurig riempje. Ik zelf had het leuker gevonden als er een contrast-kleurtje gold qua riem. Ik draag dit riempje dan eigenlijk ook nooit met dit jurkje, maar vaak met een zwarte tailleriem met gouden bloem-sluiting van de Primark (gekocht in London voor één pond ofzo :P). Dan gecombineert met een zwarte legging (deze is van katoen, van de Steps) en een zwart blazertje met 3/4e mouwen en leuke zwarte pumps of zwarte ballerina's eronder, is je outfit af!
Wel een nadeel is dat dit jurkje, ondanks de voering, redelijk doorschijnend is. Tip van de dag: Draag een zwarte legging met een zwarte spagetti-top onder het jurkje. Zo heb je geen kleurovergangen die je door de stof heen ziet! Works fine! :D
Ik heb het jurkje nu in Gambia laten hangen, omdat ik mezelf dan een goed excuus kan geven nieuwe jurkjes te scoren (al moet ik eerst grondig voor brood op de plank zorgen. Zo'n maand weg hakt er hard in!). ;) Ik heb echt bijna al mijn fancy-jurkjes daar gelaten. Even slikken wanneer ik mijn kast hier open doe... Haha!

Het jurkje kost €29,95 en is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren (cremewit, zwart en roestbruin). Online staat het jurkje ook nog in de shop (klik hier!). Misschien hangen zo ook nog in de filialen van de H&M. Even goed neuzen dus!

Draag jij liever broeken of jurken/rokjes?

5 opmerkingen:

beautyforgirls zei

Ik draag liever jurkjes.Die outfit is zo leuk! Wat een leuk jurkje, hij staat je ook zo goed.
Liefs, xxxx

Germa zei

Looks good! Leuke outfit, ik ben ook meer van de jurkjes en rokjes. Zit lekker en staat leuk.

Unknown zei

Ik draag ook graag jurkjes, helaas kan het vaak doordeweeks niet qua werk enzo. Prachtige jurk, staat je goed!

Unknown zei

Wat een mooi jurkje.

Evelien - www.ohmylush.nl zei

Leuk jurkje, staat je mooi!!