woensdag 28 september 2011

NOTD: Catrice '550 Marilyn & Me'

Photobucket

Ik zou Jorna niet zijn als ik, direct na aankomt in Nederland, op zoek zou gaan naar leuke nieuwkomers in de schappen van de drogist. Ik nam 4 lakjes mee (twee nieuwe Colour & Go's van Essence met mooie glitters en 2 nieuwe Catrice Ultimate Nail Lacquers). De eerste nieuwe lak die op mijn (voor mijn doen) lange (aan één hand, helaas... :() nagels mocht prijken, was 'Marilyn & Me'. Een mooie rode jelly nagellak met rode shimmers. Let's have a look!


Photobucket
Ik zeg, vloeibare kerst in een flesje!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Op de foto's droeg ik de lak al een dag, zonder basecoat. Dat heeft deze lak wel echt nodig, want aan het einde van draagdag 1, brokkelde de lak van mijn zwakke vrinden af... :( Ik droeg er wel een basic topcoat overheen van de Hema (Supergloss met UV-bescherming).
Met 3 laagjes is de lak dekkend genoeg. Het is een jelly-lak, dus hij zal altijd een tikkkje doorzichtig blijven. Dat maakt 'm niet minder mooi, al vind ik wel dat de shimmers in 't flesje duidelijker aanwezig zijn dan wanneer je de lak op je nagels hebt gekwast. De lak smeert wel erg lekker en droog vlot op, ondanks de 3 lagen.
Het idee van de lak doet me erg denken aan 'Ruby Pumps' van China Glaze (al is die, stiekem toch, wel een keer zo mooi!). Een prima substitute wanneer je China Glaze te duur vindt, of wanneer je niet online mag bestellen.

Heb jij nog vernieuwde lakjes gescoort? Share (ik heb wat in te halen, dat snap je ;))!

4 opmerkingen:

beautyforgirls zei

Dat lakje heb ik ook, ik vind hem zo leuk en mooi rood.
Ik draag hem best vaak.
Liefs, xxx

Jorna zei

Hij is erg mooi inderdaad. Houdt ie bij jou wel goed?

Nicole zei

mooi lakje, toch vind ik het jammer dat je de glitters niet zo heel goed ziet. Heb zelf laatst ruby pumps gekocht omdat ik die toch wel wat mooier vind..

Paola zei

Ik vind hem super mooi!