woensdag 28 september 2011

Quick Question; Would you travel to go shopping?

Photobucket

Dat wij ladies van shoppen houden is natuurlijk algemeen bekend. Er wordt handig op ingespeeld door fabrikanten en ook door vliegtuigmaatschappijen. Rondom kerst kun je vrij voordelig richting Parijs of Londen om een lang weekend kerstinkopen te doen. Ik heb dit zelf eens gedaan met mijn mama, 2 jaar terug alweer. We zijn toen naar Londen geweest (volop sale ook!), waar we in de Oxford Street logeerden (HA! Super plek!). I just looooove Londen! Wat anderen met Parijs hebben, heb ik met Londen (Parijs ben ik begin van dit jaar geweest en ik vond het 3x niks...). Maar is het nou gek of decadent, een tripje boekje alleen om lekker uitgebreid te gaan winkelen?

Photobucket
Oxford Street in Londen

Ik zou het zo weer doen, een shop-tripje boeken. Heerlijk! Ik kan er echt van genieten om in een ander land producten en merken te ontdekken die hier in Nederland niet verkocht worden. Verder moet ik zeggen dat Londen een stuk goedkoper is qua cosmetica (o.a. bij MAC betaal je een flink stuk minder, ondanks de Ponden!). Kleding is wel wat duurder, maar dan heb je ook wat exclusievere merken. I just love!
Shoptripjes worden nu wat meer geaccepteerd, heb ik het idee. Vroeger was het decadent als je ergens heen ging, alleen om te winkelen. Dat was vooral besteed aan de voetbalvrouwen en alle andere Rich & Famous. Dus, today's quick question luidt zo:

Zou jij een speciale mini-vakantie boeken met 'SHOPPEN!' als hoofddoel?

Ik zeker weten wel. Hoe decadent dat ook mag klinken (mits mijn portemonee 't toe laat, natuurlijk ;)).

11 opmerkingen:

beautyforgirls zei

Jazeker! Heerlijk in London of in Parijs shoppen. Wat wil je nog meer!
Liefs, xxx

Nicole zei

heb het nog nooit gedaan, maar wil het zeker nog een keer gaan doen! (en dan vooral london)

BeautyLoves zei

Ik zou het zeker doen! Op voorwaarde dat ik er inderdaad het budget voor heb, haha!

Elisa ♥ zei

zeker wel !

Germa zei

Reizen wordt naar mijn idee steeds goedkoper, dus word het steeds normaler. Ik zelf maak ook stedentripjes met als doel om lekker te shoppen, maar als ik er dan toch ben... wil ik ook wat van de stad zien. En heel gek misschien, ik kom nooit met zakken vol weer thuis ofzo, vaak blijft het bij een paar super leuke dingen en de rest 'window-shopping' om inspiratie op te doen.

Moniek zei

Ik wel, heerlijk vind ik dat! Ik woon vlak bij de Duitse grens dus die steek ik zo nu en dan over om eens heerlijk te gaan shoppen. Ik wil denk ik ook gaan kerstshoppen dit jaar, heb leuke aanbiedingen gezien van zo'n touringcar bedrijf die dat organiseert :)

Joany zei

Als mijn budget het toe zou laten...absoluut. Heerlijk lijkt het me zo'n shopping trip.

Paola zei

Ik zou er zeker wel voor willen reizen, maar dan wil ik wel iemand mee hebben die dezelfde instelling heeft!

Maud zei

Ik reis er zeker voor :) Ver en dichtbij. Steden hier in de Benelux en Duitsland. Maar begin dit jaar ging ik met m'n moeder naar New York met als hoofddoel shoppen! Wat daar ook hemels is ^^

Jorna zei

Oooh ja! Ik wil ook een keer shoppen in NY! <3

Bibiane zei

Ik ga meestal op shoppingtrip voor nagellak. Naar mijn nagellak walhalla Duitsland :) Parijs is mooi, maar valt enorm tegen om te shoppen (alles is er duurder dan hier).