zondag 30 oktober 2011

Catrice 'New York' palette (Big City Life LE) + look

Photobucket

'These streets will make you feel brand new, the lights will inspire you. Lets here it for New York!' Dat liedje komt instantly in m'n hoofd op wanneer ik 'New York' ergens zie staan. Zo ook deze keer, toen ik het New York-palette uit de Big City Life-collectie van Catrice kocht. En vandaag weer, toen ik een look maakte met de prachtige tinten die in dit palette zitten. Gisteren had er eigenlijk ook een palette review online moeten staan, maar ik was d ehele dag onder de pannen in Bremen (PRIMARK!) met vriendinnen ter ere van mijn papieren (jawel) huwelijk (= één jaar). Excusez-moi! Vandaag hoop ik het een beetje goed te maken met het review van het New York palette plus swatches, mooie foto's én een look, gemaakt met dit palette. Please keep on reading!Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Zonder flits

Photobucket
Met flits

Ook dit palette bevat 6 oogschaduwkleurtjes, twee blushes, een mini-oogpotloodje (die heel fijn zacht en goed zwart is!) en diezelfde onbruikbare applicator. De kleuren in dit palette zijn wat donkerder dan de kleuren in het 'Sydney'-palette. Alleen maar koele tinten, die je goed met elkaar kunt gebruiken.
Ook deze tinten zijn weer lekker zacht (maar niet brokkelig. Hurray!), easy to apply en goed met elkaar te blenden. De kleurtjes zijn lekker gepigmenteerd en de blushes matchen prachtig bij wat voor ooglook je dan ook uit dit palette tovert (door de ondertonen). On to the swatches!

Photobucket
Broadway (blush), Statue Of Liberty (blush) - bovenste rij: Soho, Rockefeller Center & Time Square - Onderste rij: Brooklyn Bridge, Central Park & Wall Street

Photobucket
Broadway (blush), Statue Of Liberty (blush) - bovenste rij: Soho, Rockefeller Center & Time Square - Onderste rij: Brooklyn Bridge, Central Park & Wall Street

Ik heb de kleuren droog aangebracht, zonder basis met één veegje per oogschaduw. Prachtige shimmery tinten! En kijk die blushes eens... Zo mooi! Het is misschien even uitvogelen welke kleurtjes je per ooglook wilt/kunt gebruiken. Ze matchen wel allemaal goed bij elkaar, dus een foutje maken zit er niet snel in. Benieuwd welke kleuren ik heb gekozen voor de ooglook, gemaakt met het New York-palette?

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Ik vind de look erg goed gelukt! Weer eens wat anders dan de aarde-tinten die ik tegenwoordig veel draag. In het echt zijn de kleuren nog ietsje donkerder en intenser, maar daar had mijn camera vandaag geen zin in... -_-

Wat heb ik gebruikt?
- 'Time Square' als highlighter onder de wenkbrauw (+ in de binnenste ooghoek van de onderste wimperrand), 'Wall street' op 1/3 van het bewegende ooglid, 'Soho' op 2/3 van het bewegende ooglid, 'Brooklyn Bridge' in de outer-v en crease, op de onderste wimperrand draag ik 'Central Park'.
Op de bovenste wimperrand heb ik een lijntje getrokken met het mini-potloodje (en eens geen wing!), en op mijn wangen heb ik de 'Broadway' blush gekwast.
Op mijn lippen zit 'Viva Glam Gaga1' lipstick gedept, met wat Rosebud 'Minted Rose' Salve.
Really love the way it turned out! :)

Het 'New York' palette behoort tot de 'Big City Life' Limited Edition van Catrice, en kost €6,99. De palettes zijn slechts tijdelijk (!!) verkrijgbaar. Go get them!!

Zou dit palette geschikt zijn voor jou? Hoe zou jij de kleuren dragen in een look?

10 opmerkingen:

Joyce zei

wauw! hele mooie look!
ik heb ze gisteren ook zien staan in de schappen.
ik wilde er ook 1 kopen, maar ik heb het toch maar niet gedaan..

Charile zei

Heel mooi gemaakt!
x

Judith zei

Mooie look heb je gemaakt!

Nicole zei

heel mooi!

Germa zei

Oh mijn god... Waarom heb ik dit palette laten liggen?! In de winkel vond ik het een onlogische palette met de oogschaduws niet bij elkaar passend, maar nu ik jou swatches en ooglook zie... I had it wrong! Heb je ook een paletje over gelaten? :-P Ga hem morgen (please) als nog kopen.

beautyforgirls zei

Ik heb deze ook, echt een mooie palette. Je hebt er een leuke look mee gemaakt.
Liefs, xxx

Nail-Gloss zei

Heel mooi!

Laura zei

Mooie look! Je oorbellen staan er ook goed bij. Ik ga komende week ook maar eens op zoek naar die prachtige paletten!

Paola zei

Dit palette heb ik ook! Je look ziet er erg mooi uit!

Joany zei

I love the look. Wat heb je de kleuren mooi gecombineerd zeg :)