zondag 30 oktober 2011

LUSH 'Lemony Flutter'

Photobucket

Na het meer dan een jaar uitgesteld te hebben, was het pasgeleden toch tijd om mijn eerste potje 'Lemony Flutter' bij LUSH te bestellen. Dit fijne gele botertje is ideaal voor droge nagelriemen en andere droge, ruwe plekjes op je huid (ellebogen, handen, hielen en hakken). Ik heb hem nu een dikke week in huis, maar ik kan me nu al niet meer voorstellen dat ik het ooit heb kunnen rooien zónder dit fantastische product! 's Winters heb ik al-tijd droge, kapotte knokkels en handen en ook mijn nagelriemen smeerde ik nooit regelmatig in (ook een beetje bij gebrek aan een fijn product). Toen ik uit Afrika terug kwam begonnen mijn nagelriemen al hard en droog te worden, en begonnen ze te scheuren (AUW!). Tijd voor een goed product, dacht ik, en vandaar dat er nu sowieso 1x per dag Lemony Flutter op mijn nageltjes belandt! Lees snel verder voor meer...


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ik vreesde, door de kleur, eerst dat ik een uitgedroogde, oude Flutter opgestuurd had gekregen, maar niks is minder waar! De boter is in perfecte staat, en op de foto's al een keertje of 6 gebruikt (x2 handen).
De boter heeft een heerlijke frisse citroengeur. Echt als het fruit, niet als chemisch afwasmiddel, ofzo. Love it! Je handen blijven, nadat het goedje ingetrokken is, nog lekker lang naar citroentjes ruiken. Hmmm! ^^
De Lemony Flutter komt in een zwart plastic bakje met een inhoud van 50gram. Op het eerste oog lijkt het een prima formaat, maar omdat je het product na openen een jaar kan gebruiken, en je per keer echt maar een likje boter gebruikt, is dit écht heel veel! Voor mij, met al mijn andere ruwe huid 's winters, alleen maar fijn!

Wat zegt LUSH over dit product?
"Je denkt misschien dat het je nooit gaat lukken om een klein potje Lemony Flutter Cuticle Butter op te krijgen voordat de datum verloopt. Zelfs al gebruik je het dagelijks om je nagels en nagelriemen mooi en zacht te houden. Maar wij gebruiken het ook op onze hielen, ellebogen, tenen en andere droge plekjes. Briljant!"

En dat was precies waarom ik dit product kocht. Dat klinkt toch heerlijk? Het product wordt alleen verkocht in het 50 gram formaat, wat een prima maatje is (met pleeeeeenty butter!), als je het mij vraagt. Al weet ik inderdaad niet of ik 'm binnen een jaar opkrijg... Haha! ;)

Photobucket
Het formaat

De structuur van de Lemony Flutter is heel apart. Hij is fluffy, een tikje kleverig wanneer je 'm uit je potje haalt, en een er zitten een soort 'stukjes' in de boter. Wanneer je op je nagelriemen stipjes LF zet, en dit uitsmeert veranderd de boter in een verzorgende olie, die snel aanbrengt, inmasseert en lekker vlug intrekt. Je kunt na het intrekken (z'n 5 minuutjes!) je nagelriemen terug duwen en je manicure voortzetten. Ik doe het eigenlijk elke dag, het is gewoon een plezier om dit spul aan te brengen! Lekker op de bank, tv'tje aan en Lemony Flutter smeren. Hmmm!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Na het aanbrengen en inmasseren beginnen mijn nagels en de huid eromheen mooi te glanzen. Je ziet dat het product echt 'opgeslurpt' wordt door je huid en nagels. De boter hydrateert, zorgt voor gladde nagels, zachte huid en nagelriemen en is ook nog een ideaal voor kleine wondjes! Ik had van de week een velletje naast mijn duimnagels, weggebeten met mijn tanden (aiii, dat kan nooit goed gaan!) en er zat dus een wondje. Toen het wondje dicht was, heb ik het ingesmeerd met LF en het wondje is nu bijna weg (maar in elk geval niet meer pijnlijk!). Je schijnt het goedje zelfs op je lippen (dunnetjes!) aan te kunnen brengen, voor je gaat slapen, voor mooie, gehydrateerde lippen.
Ik gebruik het product nu een week, en ik kan me écht niet meer voorstellen dat ik niks op mijn nagelriemen smeerde! Ik kan er ook niet bij dat ik deze aankoop gewoon een jaar heb uitgesteld... Deze komt er zeker weer, na de houdbaarheidsdatum of, wanneer ik het potje tóch leeg krijg binnen een jaar. ;)

Lemony Flutter van LUSH wordt verkocht in een potje van 50 gram en kost €9,95. Dat lijkt prijzig, maar je krijgt er écht heel veel voor terug (de prijs was ook de reden dat ik het steeds bleef uitstellen). Hij is in de filialen van LUSH verkrijgbaar, maar ook online (al is hij op dit moment uitverkocht, zag ik).

Heb jij al kennis gemaakt met dit geweldige product? Wat gebruik je anders voor je nagelriemen?

8 opmerkingen:

Charile zei

Deze wil ik echt super graag hebben :D. Hij klinkt zo fijn, ik ga hem zeker binnenkort halen :)
x

beautyforgirls zei

hahaha, je hebt heel lang gewacht met de aanschaf ervan. Ik moet er ook nog aan geloven hoor. Overal lees ik er goed dingen over. En ook weer hier in dit artikel. Hoe kan ik het er nog zonder mee doen?
Liefs, xxx

Jorna zei

Hij klinkt inderdaad als een 'te mooi om waar te zijn', maar de geweldige review kloppen écht! Enige turn-off kan de aanwezige geur zijn, voor ladies die niet zo van citroentjes houden. But i love that smell!

Germa zei

Ja, het is echt een heerlijk product! Ik heb hem zelf nu sinds juni. Nou hij is nog niet eens 1/4e op. Gebruik hem ook elke dag (in de zomer minder). De geur is echt verrukkelijk!!!

Roxanne zei

Dit product is pure liefde! Gebruik het ook bijna dagelijks en de geur is erg lekker!

Joany zei

Ik ben ook groot fan van de Lemony Flutter. Hij is zo fijn en ruikt zoveel lekkerder dan vele andere vergelijkbare producten :)

Charlotte zei

Haha dat spul is idd goddelijk! Ben zaterdag met oma in amsterdam dus ga zeker ff een nieuw potje inslaan!

Shimmer and Shine zei

Oeee ik wil m ook! =)

Xoxo Shimmer & Shine