vrijdag 28 oktober 2011

Catrice 'Sydney' palette (Big City Life LE) + look

Photobucket

Eén van de palettes die ik sowieso wilde scoren was het Sydney-palette. Vandaag was dat dan ook het palette wat er als eerste aan mocht geloven. Ik maakte direct een look met dit mooie neutrale palette, vol mooie paars- en bruintinten. In dit artikel vind je verder foto's van het palette, swatches en de look die ik er vandaag mee maakte! Benieuwd geworden? Read on!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Zonder flits

Photobucket
Met flits

Het palette bevat 6 oogschaduws, 2 blushes, een mini kohlpotloodje (pikzwart!!) en een kleine (onbruikbare, wat mij betreft) applicator. De oogschaduws zijn lekker zacht en gelukkig niet brokkelig. Als je er je kwast in dipt, ligt het palette niet onder de losse poeder! Hoera! Dit is nog weleens het geval bij budget oogschaduws. Good job, Catrice! Er zit snels een doorzichtig plasticje (velletje) op de poeders om ze te beschermen. Toen ik thuiskwam heb ik die direct weggegooit. Dat geklooi met losse velletjes is niet zo mijn ding, zeg maar. :P
De verpakking is van stevig karton. Het is mooi vormgegeven met de highlights van de stad Sydney. Very pretty! Niet heel handig om mee te nemen, karton kan snel beschadigen en scheuren. Jammer, maar dat mag de pret niet drukken. Het oog wil ook wat, natuurlijk. ;) Swatches? Yes please!

Photobucket
Opera House (blush), Taronga Zoo (blush) - bovenste rij: Sydney Aquarium, Town Hall & Royal Botanic Garden - Onderste rij: The Rocks, Harbour Bridge & Bondi Beach

Photobucket
Opera House (blush), Taronga Zoo (blush) - bovenste rij: Sydney Aquarium, Town Hall & Royal Botanic Garden - Onderste rij: The Rocks, Harbour Bridge & Bondi Beach

Ik heb de swatches droog aangebracht, zonder basis en één veegje per poeder gebruikt. Pretty impressive huh? I like! Ik ben aangenaam verrast door de kwaliteit van de oogschaduws. Ze zien er leuk uit, de kleuren passen goed bij elkaar en ze hebben allemaal verschillende finishes (shimmer en satin).

De look die ik met dit palette maakte:

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Excusez-moi voor de ONTZETTENDE wenkbrauwen. Die moeten nodig weer getweezed worden!

Wat heb ik gebruikt:
- 'Bondi Beach' als highlighter onder de wenkbrauw en gemengd met 'Royal Botanic Garden' in de binnenste ooghoeken, 'The Rocks' op 2/3e van het bewegende ooglid, 'Sydney Aquarium' in de outer-V en crease. 'Town Hall' lichtjes in de crease mee geblend. Op de onderste wimperrand zit een mengeling van 'Sydney Aquarium' en 'Town Hall', en in de binnste ooghoek 'Bondi Beach'.
Als lijntje heb ik het potlood gebruikt wat bij het palette zat.
Op mijn lippen zit trouwens de nieuwe Rimmel By Kate lipstick in '03' en 'Taronga Zoo' heb ik op als blush.
Ik vind dit een heel mooi palette met draagbare neutrale kleurtjes die iedereen zullen staan. Ik ben heel blij met dit palette!

Het 'Sydney' palette behoort tot de 'Big City Life' Limited Edition van Catrice, en kost €6,99. Worth it's money!

Is dit een palette voor jou?

12 opmerkingen:

Nicole zei

hele mooie look!

beautyforgirls zei

Deze heb ik ook gehaald, je hebt er een mooie look mee gemaakt.
Liefs, xxx

Moniek zei

Ik wilde deze ook, maar heb perongeluk London in m'n mandje gestopt en die vind ik niks aan :P Maar ik was eigenlijk bang dat ik de oogschaduws van Sydney te rood zou vinden, maar als ik je look zo zie valt het wel mee :) Ik denk dat ik zo maar eens op de fiets stap om 'm alsnog te halen :)

Jorna zei

Dankjewel ladies! :) Ik was nog vergeten te vermelden dat ik de 'Taronga Zoo' als blush gebruikt heb (heb het nu aangepast).

@Moniek; Nee dat valt heel erg mee. Wanneer je ze goed blend maak je er gauw zo'n neutrale look mee. :)

NailGloss zei

Mooie palette, helaas hier nog niks ;(

Myrna zei

Ik heb deze ook, samen met nog 2 andere. Vind het echt super mooie kleurtjes, een goede zet van Catrice om zulke palettes te maken!

BeautyLoves zei

Heel erg mooi palet, zeker eentje dat ik ook zou kopen!

LindaB zei

Een hele mooie look! Ik heb dit palette zelf ook (samen met de new york) gehaald en ik ga er morgen mee aan de slag.

Germa zei

Love! Leuk je look!

Unknown zei

Zo'n mooi palette, en YES, Yippie YAY! Hij lag vandaag eindelijk hier ook in de winkel. Mooi nog op tijd voor de 35% korting actie :-)
Wat een mooie look zeg!

Unknown zei

Ziet er heel mooi uit! Ik heb het new york palette gekocht!

Lien zei

Deze palette vind ik het mooist! Ik ga hem ook halen denk ik :)

Kom je bij mij ook eens kijken?