donderdag 27 oktober 2011

Essence Glitter Toppers + NOTDs

Photobucket

Je kent ze inmiddels wel, denk ik; de Glitter Toppers van Essence. Mooie budget glitterlakjes die je over je manicure kan doen voor een sparkly touch. De glitters zitten in een doorzichtige basislak, wat ze erg geschikt maakt om vooral OVER nagellak en niet ALS nagellak te dragen. Sinds ik 't Essence French Nail Tip Remover-potje heb gekocht van de Studio Nails-lijn, komen deze mooierds weer lekker vaak uit de Helmer tevoorschijn. Welk meisje houd nou niet van een glitterend laagje, toch? Vandaag zet ik daarom mijn Glitter Toppers van Essence in het zonnetje. Op dit moment heb ik er 4. Kijk verder voor meer foto's en swatches!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
03 Clyde, 06 Edward, 01 Louise, 08 Troy

Oooh glitters! Ik houd er zo van. Wat het ook is, kleding, oogschaduw of nagellak; als het shimmert en glittert ben ik er als de eksters bij, haha. Lekker meisjesachtig en over-the-top. I just looove!
Clyde bevat kleine blauwe glitters en vierkante zilver-holografische glitters, Edward bevat vooral kleine groene en gouden glittertjes en grote groene vierkante glitters. Dan naar de meer girly toppers die ik heb; Louise bevat kleine lila glitters en grote vierkante glitters in magenta en oranje. En dan hebben we Troy, de vreemde eend in de bijt, hier. Alle andere topper bevatten een doorzichtige basis met kleine en grote glitters, maar Troy doet dat anders. Troy is de meest dekkende lak en bevat alleen heel kleine glittertjes in de kleuren blauw, paars en goud. Spacey! Dit is mijn nieuwste toevoeging aan de lijst. ;) Verder heb ik ook nog de 'Circus Confetti'-topper van Essence (met multi-coloured glitters!!), maar die is niet uit deze lijn. Vandaar dattie er niet bij staat.

Photobucket
'Troy', 'Louise', 'Edward' en 'Clyde'

Photobucket
'Troy', 'Louise', 'Edward' en 'Clyde'

Gewoon even geswatched op swatches die al op mijn nagelwiel zaten. ;) Al mijn wieltjes zijn vol gekwast, namelijk. Aiii! Haha! Snel weer nieuwe aanschaffen dus. De toppers zijn allemaal ook bijna al langsgekomen op m'n blog. Om jullie geheugen nog even op te frissen, hier zijn de NOTD's met de Toppers allemaal nog eens:

Photobucket
'Louise' over Essence 'Purple Diamond'

Photobucket
'Louise' alleen aan de tips over Essie's 'Funny Face' (dit is hoe ik de toppers ook graag draag)

Photobucket
'Edward' over Essence 'Everybody's Talking About'

Photobucket
'Troy' over China Glaze' 'Wagon Trail'

En dan nog even een nieuwerd erbij, die ik vorige week droeg:

Photobucket
'Clyde' en 'Edward' samen over Essence 'Let's Get Lost'

Ik ben heel erg fan, in elk geval! ;) Dat moge duidelijk zijn. Haha! Vooral als ik eens lekker wil uitpakken, of wanneer het goed bij een outfit voor een feestje past (ik houd van matchen!).

De Essence Glitter Toppers zijn in een aantal kleurtjes verkrijgbaar en kosten €1,79 per flesje.Geen geld voor zo'n leuke toevoeging aan je manicure, If you ask me. Essence wordt verkocht bij de grotere Kruidvat-filialen.

Ben jij ook zo'n 'glitterati'?


6 opmerkingen:

Joany zei

Die glitters zijn echt zo pretty! Vooral de kleur Troy vind ik erg mooi.

Paola zei

Ze zijn echt mooi! Vooral de blauwe

Nicole zei

heel mooi! LOVE Glitter!
Vind de groene op het roze (nagelwiel foto's) echt een hele leuke combinatie!

beautyforgirls zei

Ik vind de blauwe combinatie het mooiste. Het zijn leuke toppers.
Liefs, xxx

Kelly zei

Ik ben zelf niet zo van de glitters, heb er gewoon niet veel mee!

Tahnee zei

Aah leuk! Ik houd echt van glitters. Vooral de combinatie rode nagellak met groene glitters is mooi! Ik ga het ook eens doen binnenkort.