donderdag 27 oktober 2011

Catrice 'Big City Life' palettes

Photobucket

Dat is van middelmatige palettes houd, weten jullie inmiddels wel. Ik kon dan ook niet wachten toen ik hoorde van deze Limited Edition van Catrice, Big City Life. Ein-de-lijk ligt 'ie nu hier en daar in de schappen. Via Germa's blog zag ik dat ze een dorpje verderop al wel in de schappen lagen (ik en drie vriendinnen waren overal al steeds aan het kijken, maar nee.. Nog niks!). Ik stapte vol goede moed in mijn auto, scheurde er flink op los en hoopte dat ik alles wat ik voor mezelf wilde, en voor mijn vriendinnen, nog kon scoren. En jawel! I succeed! Hoera! :) Ik heb direct foto's gemaakt van de palettes, om jullie alvast een preview van de kleurtjes en kwaliteit te geven. Houd FB in de gaten, deze week volop Big City Life-artikelen, swatches en looks. For now; let's see the eyeshadow-goodness!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Alle palettes hebben bovenstaande indeling; 6 oogschaduwkleurtjes, 2 blushes, een applicator en een mini-oogpotloodje. Easy for on the go, anyone?
De palettes zijn gemaakt van een stevig karton, en natuurlijk hardstikke afgekeken van Too Faced. Maar dat maakt niet uit, want het palette van Too Faced dat ik heb ('Natural Eye'), is mijn favoriete palette uit mijn stash en gaat bijna iedere dag open, wanneer ik me opmaak.
De vier palettes uit deze limited edition hebben elk een wereldstad als thema; Sydney, Berlijn, Londen en New York. Ik kocht alle vier de palettes; nee... Ik kon me niet inhouden... :$

Photobucket
'Sydney'

Photobucket
'Berlin' (jammer genoeg beschadigd, zag ik thuis)

Photobucket
'New York'

Photobucket
'London'

In eerste instantie wilde ik alleen gaan voor 'Berlin' en 'Sydney', maar de andere twee vond ik ook erg mooi. Straks zou ik spijt hebben, op zoek moeten (alweer ja...) en niet slagen. Aiii! Mee die hap!
Wat ik alvast kan zeggen is dat de oogschaduws en blushes over het algemeen prima gepigmenteerd zijn, boterzacht (zoals Too Faced en Urban Decay schaduws!) en lekker aanbrengen (tijdens het swatchen in elk geval!). Houd Fabulously-Beautiful deze week zeker in de gaten, want per palette ga ik een review schrijven, met swatches én een look met het palette! Stay tuned... ;)

De palettensvan de Big City Life-collectie van Catrice zijn slechts TIJDELIJK verkrijgbaar, en kosten €6,99 per stuk. Op dit moment is er een actie gaande bij 't Kruidvat, met 35% korting op cosmetica. Grijp je kans! ;)

Heb jij of ga jij nog iets scoren uit deze Limited Edition?

12 opmerkingen:

Ellen zei

Ik ben echt jaloers. Op alle blogs zie je al mensen die het hebben. Bij ons hadden ze het gisteren nog niet in het kruidvat en had het gevraagd aan een werkneemster en die zei dat het pas volgende week kwam. Ik ben echt er zo benieuwd naar en ook naar de nagellakjes.

BeautyLoves zei

Catrice scoort big time :)

Jorna zei

@BeautyLoves; Inderdaad! Dit was een hele goede zet van Catrice. Hopelijk zetten ze die goede zetten door in volgende LEs ;).

@Ellen; Aaaw... :( Gewoon doorzoeken! Hier staat het ook nog niet in de schappen. Goed blijven kijken! Ik vond de lakjes zelf wat minder, maar New York is wel een mooie tint! Die kocht ik voor een vriendin.

Anoniem zei

I sooo envy you! I'm eagerly waiting for them! I really want the Berlin one, not sure about the other ones. Do they write good? Would you suggest them?

Jorna zei

Berlin is about to be my favourite palette, according to the colours and pigmentation. It's gorgeous! If I should really pick one, it'll be Berlin. Sydney is also very pretty, but more pinkish purple then earthly browns. I was surprised by the quality and structure. I would definatly recommend these! :)

Jorna zei

Tomorrow will be the first day with an article with swatches, a review and a look of one of these. Stay posted. ;)

beautyforgirls zei

Ik heb ze allemaal behalve London.
Liefs, xxx

Joan zei

Ja Catrice doet hier zeker wel goed aan! Ik heb zelf het Berlijn palette gescoord, die vond ik het mooiste. En ik ben er super blij mee!

Kelly zei

Prachtige palettes hé! Ik ben meteen op jacht gegaan naar Sydney en Berlijn. Tot mijn spijt heb ik maar één lakje meegenomen :(

Anoniem zei

Thank you Jorna! I will sure keep an eye for it when it's released in Italy!

Germa zei

Yeah! Geweldige palettes! Lang leve dorpen waar de vergrijzing hoog is. ;-)

Paola zei

Ik heb het new york setje gekocht! Zo mooi!