vrijdag 7 oktober 2011

Finally MINE! Nude-kleurige lakpumps!

Photobucket

Bijna nóg beter dan zwarte pumps zijn echt nudekleurige stelten! Ik moest er in het begin erg aan wennen en kon niet echt zeggen dat ik het mooi vind, maar soms heeft liefde wat meer tijd nodig, toch? ;) Inmiddels was ik alweer een jaar opzoek naar dé perfecte nudepumps. Met dé perfect nudekleur en dé perfecte lakfinish en dé perfecte hoge hak (ik kwam veel, voor mij, te lage hakken tegen). En afgelopen week was het dan zover! Toen ik met een vriendin in Groningen rondliep, woensdag, zag ik ze staan in de etalage van de Sacha. Voor €39,95!! Gotta be mine, dacht ik. And so it happend! ;) Lees snel verder voor meer!


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Toeval wil dat ik deze schoenen toevallig ook ergens online gezien had. Ik denk bij Café Moda, die dit merk ('Blink', waar ik ook deze shimmery hogerds van kocht) ook verkoopt. In zo'n winkel zie je direct of de schoenen de kleur, maat en pasvorm hebben die je wilt. Ideaal!
Ja, ze zijn hoog, 12cm om precies te zijn. Je stapt er toch echt gemakkelijk op weg, gezien het plateau aan de voorkant (die 3cm is. De echte hakhoogte is dus maar 9cm!). Wanneer je redelijk goed op hakken kunt lopen, maar dit je te hoog lijkt; probeer het eens! Het loopt nog lekkerder dan zonder plateaus! Dit is nu mijn 4e paar plateau-pumps met zulke hoge hakken en I am hooked! <3

Photobucket

Ze staan prachtig onder heel veel kledingstukken, omdat ze zo'n neutrale kleur hebben passen ze praktisch overal bij! De kleur is een ietsje anders dan mijn huidskleur, maar dat wilde ik graag. Er moet wel een béétje overgang zijn. Ik ben erg erg erg gelukkig met mijn nieuwe goodies! Helaas pindakaas voor mij hebben ze deze zelfde schoen ook nog in het zwart in het rood, en die stonden ook nog op het verlanglijstje... Aiiii! Nu maar hopen dat ze er nog zijn als mijn salaris weer gestort wordt, haha!

Deze lakpumps zijn er in het rood, zwart en deze oudroze/nude kleur. Per paar betaal je €39.95 en dan heb je echt mooie schoenen in huis die ook nog eens als gegoten zitten en comfy lopen! Blink wordt onder andere verkocht bij Sacha (en online), Shoeline.nl. Ze hebben ook minder hoge schoenen. ;)

Ben jij wel eens een jaar op zoek geweest naar 'dat paar'?

12 opmerkingen:

LindaB zei

mooie pumps! Zelf ga ik nooit op zoek naar 'het paar' ik heb een nogal afwijkende schoenmaat (44) en alhoewel er al veel meer te krijgen is in mijn maat dan een paar jaar geleden, heb ik nog niet de luxe dat ik op zoek kan naar dat ene paar.

Moniek zei

Wauw wat gaaf! Ik heb zelf ook 2 paar pumps met hakken van 12 cm, zo'n klein hakje daar hou ik gewoon niet van. De zwarte versie van deze lijkt me ook erg mooi!

BeautyLoves zei

Erg mooi! Ik heb soortgelijke pumps in een nuderoze kleur, ben er ook dol op!

Fashionisaparty.com (Suz) zei

ik vind ze echt heel stoer!

Tessa zei

heel mooi! en niet eens zo duur idd, kun je ze ook nog in andere kleuren halen :) t is dat ik al een lange giraffe ben, draag niet vaak hakken boven de 10cm

Nicole zei

ben niet zo'n fan van nude kleurtjes... vind het eigenlijk alleen maar mooi bij oogschaduw :P

helaas kan ik echt niet op hakken lopen dus ook in een andere kleur zou ik ze zelf niet kopen.. (al zou ik ze best in het zwart willen..)

Christel zei

AAAAAHHH! Denk aan de Zalando reclame... Aaaah!!! Die moet ik ook hebben. Ze zijn echt super gaaf.

beautyforgirls zei

Dat zijn echt wel hele mooie schoenen. Die kun je overal bij dragen.
Liefs, xxx

Unknown zei

Echt heel erg mooi die pumps. Ik houd van nude pumps, droeg zelf nude gekleurde pumps voor mijn bruiloft met plateau.

Myrna zei

Ik vind ze echt heel erg gaaf, vind zulke hakken altijd heel mooi en vrouwelijk. Helaas kan ik er echt totaal niet op lopen!

Unknown zei

Wauw ze zijn hoog! Maar zo gaaf!

Beauty Treasures zei

Wow staan mooi onder zo'n zwarte broek, maar doen ze niet pijn? Doordat ze zo hoog zijn?