dinsdag 11 oktober 2011

Maybelline NY ColorSensational Luscious Lipgloss in 'Peach Sorbet'

Photobucket

Een prodcut wat op menig beautyblog al voorbij gekomen is, is deze tube-gloss van Maybelline New York. Vlak voordat ik op vakantie ging kocht ik er zelf eentje in een oranje/peachy kleur. Hij ging mee op vakantie, en wat ben ik blij dat ik vóór mijn vakantie de foto's al gemaakt had, want er staat geen letter meer op de tube, inmiddels (fail!!). Ik vind het op vakantie prettig om lipgloss uit een tube te gebruiken. Ik heb vaak het idee dat daar een mooiere en intensere glans op zit die langer blijft zitten (denk Lancome Juicy Tubes en GOSH On Stage Lipjams). Op goed geluk mikte ik deze nieuwerd van Maybelline in mijn mandje. Vandaag is het tijd om de lipgloss eens goed onder de loep te nemen! Benieuwd naar mijn bevindingen? Lees dan snel verder!!



Photobucket

Photobucket

Photobucket

De lipgloss komt in een tube van middelmatig formaat. Er zit een dikke 11ml product in de tube, waar je best een zetje mee vooruit kunt. De tube is doorzichtig (handig, zo zie je direct de kleur van de gloss!) met een printje van perzikken op de voorkant en de naam van het product. De dop is zilverkleurig wat het product een wat luxere 'feel' geeft.

Wat zegt Maybelline over de ColorSensational Luscious Lipgloss (hele mond vol!)?

"Fruity, fun, shiny & juicy! De nieuwe Luscious Gloss heeft een perfecte combinatie van een hoogglans finish, mega kleurimpact, een heerlijke geur, en ook nog eens een delicious taste!
Waarom het werkt
Een nieuwe generatie tasty glosses!
De intense glans en kleurdekking zijn te danken aan de toevoeging van pure oliën, gemixt met extracten van vruchtennectar. Dit zorgt voor een zijdezacht, comfortabel gevoel op de lippen. Door de vruchten extracten is het dragen van deze gloss een echte smaakbeleving! Verkrijgbaar in 6 verschillende smaken. "

En dat klinkt lekker toch? Een beetje het Juicy Tube (Lancome) idee, maar dan gegoten in een drugstore-jasje. De formule bevat pure olien met vruchtennectar-extracten. Dit zorgt ook voor een lekkere smaak aan de gloss. Ik vind het zelf lekker als een gloss fijn ruikt, maar ene smaakje hoeft wat mij betreft niet. Het is toch niet zo dat je steeds rondom je lippen gaat likken als er zo'n gloss op zit? Dat lijkt me niet heel gezond, haha. Mocht er nou per ongeluk wat van de gloss in je mond komen; no worries. Hij smaakt naar mierzoete perzikjes!

Photobucket

Je brengt de gloss gewoon vanuit de tube aan, easy does it. Nadeel aan tubes is dat er wel eens gloss in het schroefdraad van de dop en de applicator kan komen. Wanneer de gloss vervolgens lekker door je tas zwerft, wil je niet weten wat er aan je schroefdraad vastgeplakt zit...
Gelukkig is deze Maybelline gloss geen heel erg plakkerige gloss. Hij voelt vooral zacht aan en blijft redelijk goed zitten.

Op naar de swatches!

Photobucket
Streepje 'Peach Sorbet'

Photobucket

Photobucket

Photobucket

De gloss glanst lekker en voelt fijn aan op je lippen. Het enige jammer vindt ik de kleur. Ik had gehoopt, omdat ik zelf vrij pigmentloze lippen heb, dat de gloss mijn eigen kleur een beetje meer zou versterken en het wat meer naar koraal zou laten opschijnen. Helaas, helaas. :( Ik vind de kleur vrij sheer, wat dit glossje voor mij niet veel meer laat zijn dan een simpele basis-gloss. Misschien moet ik hem toch nog eens in een ander kleurtje gaan proberen.

De Maybelline New York ColorSensational Luscious Lipgloss is verkrijgbaar in 6 tinten en kost per stuk €5,99. Maybelline wordt verkocht bij de meeste drogisterijen (DA, Etos, Kruidvat en Trekpleister).

Wat jij; tubegloss of gloss met spons-/kwastapplicator?
Ik vind over het algemeen de kwastjes of sponsapplicator-lipglossjes fijner (behalve op vakantie dus, haha!)

8 opmerkingen:

Nicole zei

vind het wel een mooi glosje, niet speciaal ofzo maar toch wel mooi :)

vind het altijd zo jammer als tekst etc er van af gaat..

beautyforgirls zei

Ik vind het wel een mooie gloss.
Liefs, xxx

Amber zei

Mooie gloss!

Unknown zei

Lijkt me een mooi product, maar persoonlijk vind ik gloss met kwast applicator toch het fijnst.

Moniek zei

Ik vind zulke tubes altijd zo snel vies worden, daarom koop ik ze nooit. Jammer dat ie zo kleurloos is!

Steffi zei

Lijkt me wel een fijne gloss voor alledaags gebruik, al gebruik ik liever een gloss met sponsapplicator :)

Chrsitel zei

Een beetje een tegenvaller. In ieder geval fijn dat hij niet zo plakkerig is.

Unknown zei

Ik vind het erg jammer dat die zo kleurloos is. Wel fijn dat hij niet plakt!